• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhvatio ženu u krevetu s drugim i pao u težak oblik depresije!?

Autor mondo.rs

Najbolji fudbaler Atalante nije dobro.

 Josip Iličić depresija korona žena ga vara Izvor: Guliver/Marco Luzzani/Getty Images

Josip Iličić (32) nije odigrao posljednjih pet utakmica za Atalantu, neće ga biti ni u posljednjem kolu Serije A protiv Intera, a ni u četvrfinalu Lige šampiona sa Pari sen Žermenom.

Zvanično je povrijeđen, ali italijanski klub nije dao nikakve detalje medijima zbog čega su mnogi od njih počeli da "kopaju" i došli su do informacije da su u pitanju "privatni problemi" i to nimalo naivni. Naime, mediji u Italiji navode da je Iličić pao u "težak oblik depresije".

Možda će vas zanimati

 "La Repubblica" navodi da je najbolji fudbaler Atalante postao depresivan zbog karantina u toku pandemije korona virusa na "Čizmi" i svega onoga što se događalo u Bergamu, gradu koji je bio jedan od najpogođenijih virusom, kada je samo tokom jednog mjeseca preminulo 4.500 ljudi.

Pogodile su ga scene u kojima se mrtvi odvoze vojnim kamionima, a i ranije je Slovenac imao sličnih problema koji nisu za potcjenjivanje.

Mediji u Italiji navode da mu je cijela ekipa pokušala pomoći, družili su se s njim i bodrili ga, ali to nije bilo dovoljno, pa su ga poslali i u Sloveniju gdje je trebalo da boravi sa bliskim osobama, da pokuša da zaboravi na sve grozne scene koje je viđao prethodnih nedelja.

Nezvanično, italijanski mediji navode da kada je otputovao u domovinu da iznenadi suprugu - "uhvatio" ju je u krevetu sa drugim muškarcem.

Pojedini izvori demantovali su ovu informaciju, ali je drugi koriste kao objašnjenje za "zatvaranje" Iličića u sebe, pa da zbog toga do kraja sezone neće igrati za Atalantu, što će biti veliki problem za njih u Ligi šampiona.

Odigrao je sezonu života i upisao 21 gol i sedam asistencija, dok je četiri pogotka dao samo Valensiji u osmini finala Lige šampiona...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC