• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi spava na ANTI-KORONA dušeku: Neutrališe 99,84% virusa, treba mu samo 4 sata!

Autor N.J.

Leo i Antonela dobili su skupoceni izum na poklon, a onda opremili kompletnu hacijendu u kojoj žive sa sinovima i psom, Hulkom.

 Lionel Mesi spava na anti-korona jastuku koji neutrališe virus, spava četiri sata Izvor: Instagram/leomessi-antonelaroccuzzo - Getty Images

Leo Mesi i Antonela Rokuco spavaju na anti-koronavirus dušeku, specijalno dizajniranom da neutrališe viruse, bakterije i ostale nevidljive izvore zaraze, koji su nedavno dobili na poklon.

Madridski "As" navodi da je najbolji fudbaler sveta potom zamenio sve dušeke u prostranoj hacijendi kraj Barselone, u kojoj bračni par živi sa sinovima Tijagom, Ćirom i Mateom, kao i dobroćudnim francuskim mastifom, Hulkom, čim su do njega stigle vesti o najnovijem pronalasku. 

Možda će vas zanimati

Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Mesi je samo najpoznatiji fudbaler kojem je stigao neočekivani poklon, jedan komplet poslat je u Madrid na adresu prvotimca Atletika, Saula Nigeza.

"Čim sam isprobao dušek, primetio sam da se bolje odmaram u snu i lakše zaspim, tako da sam i popodnevnu dremku pred utakmicu 'preselio' u spavaću sobu. Ranije mi se dešavalo da posle teškog meča ne mogu da zaspim do pet, šest ujutru, sada sam posle pola sata u dubokom snu", hvalio je Nigez proizvod za odabrane.

Anti-koronavirus dušek je izum jedne španske kompanije, koja tvrdi da materijal od kojeg je skrojen neutrališe 99,84 odsto poznatih virusa i bakterija. Ne precizira se, međutim, šta čini preostalih 0,16 odsto i da li se zlokobna mutacija koronavirusa nalazi u prvoj ili drugoj grupi.

Za marketing strategiju izabran je atipičan pristup - darovanje skupocenog proizvoda osvajaču šest "Zlatnih lopti", iz čiste brige za njegovo zdravlje. Dušek "čuva" vlasnika tako što nanočestice iz njegovog površinskog sloja neutrališu viruse u roku od četiri sata i tako sprečavaju širenje zaraze.

Drugim rečima, anti-koronavirus vas ne može izlečiti, ukoliko sa infekcijom spavate na njemu, ali vas može sačuvati u situacijama kada je, pre vas, tu sedela ili spavala zaražena osoba.

Od "dodatne opreme", dušek ima nekoliko nivoa vibracije, kao i sistem za toplotnu masažu stopala kojom uspavljuje i opušta.

Vest o revolucionarnom izumu plasirana je u jeku pandemije, koja je žestoko pogodila Španiju, Kataloniju i grad Barselonu. Samo u ovoj pokrajni zabeleženo je više od 100.000 slučajeva zaraze i preko 7.000 smrtnih ishoda.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC