• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džentlmenski potez glavnog sponzora TSC-a: Ne potražuje dug od Partizana dok se crno-beli ne oporave finansijski

Autor Pavle Knežević

Nije u pitanju mali dug

 Džentlmenski potez glavnog sponzora TSC-a: Ne potražuje dug od Partizana dok se crno-beli ne oporave Izvor: MN PRESS

Firma Sat Trakt iz Bačke Topole samo je jedan od nekoliko privrednih subjekata na podugačkoj listi onih kojima FK Partizan duguje novac, stoji u poslednjem finansijskom izveštaju poslovanja kluba iz Humske dostupnom na sajtu Agencije za privredne registre.

U pitanju je dug od 100.000 evra za usluge instalacije video nadzora (kompletna pokrivenost stadiona je odrađena). Ta firma je glavni sponzor superligaša TSC-a iz Bačke Topole.

Možda će vas zanimati

U kompaniji su potvrdili da je taj izveštaj tačan.

"Možemo da potvrdimo da FK Partizan duguje telekomunikacionoj kompaniji SAT-TRAKT, koja je generalni sponzor FK TSC, iznos od 100.000 evra", rečeno je iz TSC-a za Telegraf, uz napomenu da dug prema kompaniji "Sat-Trakt" ni na koji način ne remeti poslovanje FK TSC.

Klub iz Bačke Topole ne "sedi za vratom" crno-belima, učinio gospodski gest prema Partizanu: neće požurivati vraćanja duga sve dok se crno-beli finansijski ne konsoliduju.

Stvarno potez vredan poštovanja.

"Sat-Trakt nema nameru da potražuje taj dug dok se Partizan finansijski ne oporavi i to je isključivo odluka Sat-Trakta-a. FK TSC, inače, ima odličnu dugogodišnju saradnju sa Partizanom, kao i sa Crvenom zvezdom", rečeno je iz TSC-a.

Ono što je sigurno, Partizanov dug svakako ne usporava radove na izgradnji novog stadiona u Bačkoj Topoli, pandemija korone je ta koja je malo usporila aktivnosti na gradilištu, ali novi fudbalski objekat ionako je investicija iz drugog fonda, pa sve teče prema planu.

"Najteži, grubi radovi na stadionu su završeni, a sada se izvode unutrašnji radovi, postavljanje instalacija. S obzirom na to da je pandemija usporila dinamiku radova, verujemo da ćemo uspeti da ispunimo plan da stadion završimo do početka sledećeg prvenstva i da tada zaigramo u Bačkoj Topoli na modernom stadionu, kako utakmice domaćeg prvenstva, tako i evropske mečeve", poručuju iz Topole.

(Mondo/Telegraf)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC