• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloševićev jubilej na klupi Partizana: 40 pobeda, ako stigne Marka Nikolića trofeji će biti blizu!

Autor Nebojša Marković

Evo zanimljive računice...

 Savo Milošević 40 pobjeda na klupi Partizana Izvor: MNPRESS

Savo Milošević je posle poraza Partizana u Novom Pazaru razmišljao o ostavci, a onda je samo četiri dana kasnije stigao do malog jubileja.

Upisao je 40. pobedu na klupi "parnog valjka", po čemu je peti najbolji trener crno-belih otkako je Srbija samostalna država.

Možda će vas zanimati

Partizan je u nedelju na svom stadionu savladao Javor iz Ivanjice 4:0, uz četiri gola stranaca, igrača koji su u prethodnih godinu dana postigli više od polovine svih golova crno-belih.

Ta 40. pobeda Miloševića stigla je u njegovoj 63. utakmici na mestu trenera Partizana, čime se dodatno približio "vodećoj četvorki".

Naime, od 2006. godine, najbolji trener Partizana po broju pobeda je Marko Nikolić sa 69, a potom slede Miroslav Đukić sa 58, Aleksandar Stanojević sa 56 i potom Slaviša Jokanović sa 54.

Ovu računicu napravio je "Sportski žurnal", a vredi napomenuti da je Milošević pored 40 pobeda zabeležio i devet nerešenih rezultata i 14 poraza. Da bi sustigao Slavišu Jokanovića potrebno mu je još 14 pobeda, a 18 do drugoplasiranog Đukića.

Kako je to i te kako dostižno, Milošević bi do druge pozicije mogao da stigne već ove sezone. Ipak, ukoliko bi, recimo, sustigao i prvoplasiranog Nikolića, onda bi već Partizan mogao da bude blizu nekih trofeja.

To znači da bi Milošević do kraja sezone ostvario 29 pobeda, koliko mu sadašnji trener Lokomotive iz Moskve beži, a do kraja sezone znamo da će "parni valjak" odigrati 35 utakmica u Superligi, a tu su još i Liga Evrope i Kup Srbije.

Zanimljivo je da je Nikolić do 69 pobeda stigao na 92 meča, dok je Stanojević do 56 pobeda stigao u 77 mečeva.

Milošević se po broju pobeda pridružio trenerima koji su daleko ispred ostalih - iza trenutnog trenera Partizana su Vladimir Vermezović (22 pobede), Zoran Milinković (20), Goran Stevanović (19), Vuk Rašović (18), Zoran Mirković (17)...

(MONDO/Sportski žurnal) 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC