• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković našao poziciju Benu i poručio: Rastemo ovakvim mečevima, nije uvek ''med i mleko''!

Autor Dušan Ninković

Srpski šampion se sada okeće prvom evropskom izazovu.

 Stanković našao poziciju Benu i poručio: Rastemo ovakvim mečevima, nije uvek ''med i mleko''! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je, barem u napadačkom smislu, spremna za Evropu. Napad ne škripi, iako se traži napadač.

Nastavljen je niz od tri gola po meču, pa crveno-beli posle četiri odigrane runde imaju gol-razliku 12:2. Spartak je, istina, pokazao i neke defnazivne mane Stankovićeve ekipe.

Možda će vas zanimati

Ova utakmica je bila poslednja provera srpskog šampiona pred početak evropskih kvalifikacija, pa je posebno bitno kakav su utisak ostavili crveno-beli. O tome je govorio i trener.

''Tip utakmice koja može da ode na jednu ili drugu stranu, ali kroz ovakve mečeve rastemo. Ekipa je odigrala dobro, vidi se da su posle tri susreta u devet dana „teški“, da su se možda malo i zadovoljili, ali ne može uvek da bude „med i mleko“. Moraju da budu spremni i na mečeve u kojima je protivnik u svakom trenutku opasan, gde rival želi da igra, da se nadmeće. Pravili smo dosta grešaka, pogotovo u odbrani, ali uspeli smo da od 1:1 stignemo do 3:1 i da je bilo više koncentracije, bilo bi i ubedljivije. Okrećemo se meču protiv Evrope'', počeo je Stanković.

El Fardu Ben je pogodio dva puta, ali mu je Filip Dujmović odbranio penal. U strelce se upisao i Tomane, kome su golovi neophodni.

''Posao im je da postižu golove. Mogao je Ben i het-trik da ostvari da nije promašio penal. Moramo da budemo fokusirani na igru konstantno, ako je trebalo nešto da se desi, onda bolje večeras. Zadovoljan sam u svakom slučaju, trebao nam je ovako motivisan protivnik.

Momak sa Komorskih ostrva je danas počeo susret kao najistureniji igrač Stankovićevog tima. Da li ćemo to gledati i dalje?

''Računam na njega kao špica. Dao je dva gola, promašio penal, ali uprkos tome, ostvario je fenomenalan učinak'', podvukao je Stanković.

Nakon četiri odigrana kola, Crvena zvezda ima maksimalan učinak u Superligi Srbije. Borba na drugom frontu počinje u utorak, kada će od 21 čas protivnik u prvom kolu evropskih kvalifikacija biti Evropa sa Gibraltara.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC