• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak Stojkovića i Natha: Partizan sa najiskusnijima napada Inđiju, ko će ostati na klupi?

Autor Nebojša Marković

Golman i vezista će ponovo biti u timu, a to znači da će biti drugih pomeranja u sastavu Sava Miloševića.

 Povratak Stojkovića i Natha: Partizan sa najiskusnijima napada Inđiju, ko će ostati na klupi? Izvor: MN Press - ilustracija

Partizan je posle poraza u Novom Pazaru uspeo da "umiri brod" i upiše dve važne pobede bez primljenog gola. Pao je prvo Javor (4:0), a onda je osvojena i Surdulica, gde je Radnik izgubio 2:0.

Savo Milošević je u tome uspeo promenivši tim i izostavivši pojedine do tada standardne igrače, a narednog vikenda videćemo nove promene u Humskoj!

Možda će vas zanimati

Na terenu bi ponovo trebalo da budu Vladimir Stojković i Bibars Natho!

Trener Partizana sprema ekipu za dolazak Inđije u Beograd, ali u mislima već ima letonski RFS: Partizan za devet dana počinje svoj put u kvalifikacijama za Ligu Evrope i zbog toga će se, kao priprema za taj susret, Stojković i Natho naći na terenu već protiv Inđije.

Milošević će želeti da njegov iskusni golman i jedna od glavnih uzdanica u polju prethodne sezone budu na terenu. Stojković nije branio za crno-bele još od finala Kupa Srbije protiv Vojvodine.

Njegovo mesto je na startu nove sezone zauzeo Aleksandar Popović, koji je tako "okupirao" i jedno od dva mesta za "bonus" igrače u prvoj postavi. Ipak, sada će Stojković umesto na klupi biti među stativama, ne bi li ušao u ritam pred dolazak RFS-a.

Stojković je mirno prihvatio Miloševićevu odluku na početku sezone da će prilike dobijati Popović, kao jedan od igrača mlađih od 21 godine i posle četiri prva kola, sada je red na nekadašnjem golmanu reprezentacije Srbije.

Izvor: MN PRESS

Sa druge strane, Natho će ponovo biti na terenu posle neočekivanog odsustva sa prethodna dva meča. Navijače Partizana iznenadilo je da je Izraelac čak ostao u Beogradu kada je njegov tim putovao u Surdulicu, ali će sada i on ponovo zauzeti svoje mesto u timu.

Ove dve promene će poput domino efekta morati da naprave izmene i na drugim delovima terena i drugim pozicijama.

Odluka da se Stojković vrati na gol znači da će crno-beli morati da negde drugde nadoknade bonus igrača, dok će Natho promeniti imena stranaca koja će startovati protiv Inđije.

Kako Popović neće biti na golu, postoji šansa da će mladi Denis Stojković biti taj koji će u polju dobiti priliku da uz Filipa Stevanovića bude "bonus" igrač. Tako bi "parni valjak" po krilima radio na tinejdžerski pogon, bar bi bilo logično očekivati mladog Stojkovića nakon njegove odlične partije u Surdulici kada je ušao sa klupe.

Nathov povratak u startnu postavu donosi "pomeranja" po pitanju stranaca. Maki Banjak je siguran u defanzivnoj liniji, kao i Umar Sadik u samom špicu, pa se postavlja pitanje hoće li na teren izaći Sejduba Suma ili Takuma Asano.

Izvor: MN PRESS

Japanac je u odličnoj formi na početku sezone i bio je opasan na gotovo svakom meču crno-belih, ali ukoliko Denis Stojković bude zauzeo mesto na krilu, onda bismo mogli da vidimo Asana koji dobija odmor na klupi pred evropski meč narednog četvrtka.

Očekuje se da će protiv Inđije minute dobiti i Lazar Marković, kojeg ovih par mečeva nije bilo u timu, ali se postavlja pitanje da li će biti starter ili će ući sa klupe.

Sve to su pitanja na koja će Savo Milošević dati odgovore narednog vikenda. Očigledno je samo da će superligaška pravila morati da kroje tim... 

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC