• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Neka bude da su oni favoriti'' - Zvezdi Proleter u rasporedu, a Tirana u mislima

Autor Dušan Ninković

Pomoćni trener Crvene zvezde govorio o Novodsađanima, ali i drugom evropskom kolu.

 Dejan-Stankovic-konferencija-pitanja-FK-Proleter-FK-Crvena-zvezda-Superliga-Srbije Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ima maksimalan učinak na početku nove sezone, ali da bi navijači bili zadovoljni, taj niz će morati da potraje još malo.

Prva sljedeća prepreka je sutra, u Novom sadu, a na stadionu Karađorđe će ih dočekati Proleter. Ipak, to nije bilo jedina tema konferencije za novinare na kojoj se umjesto Dejana Stankovića pojavio njegov pomoćnik, Nenad Milijaš.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji kapiten kluba je pričao o protivniku u superligi, ali i o tome koliko će biti teško pripremati ekipu za ovaj meč, kada im je možda već sada, u glavi utakmica protiv najboljeg tima Albanije.

''Između dvije evropske utakmice dolazi nam jedno gostovanje, koje je teško. Znamo da su bodovi bitni, pa ćemo dati maksimum i pokušati da stignemo do tri boda'', otvorio je konferenciju Nenad Milijaš.

Šta je metod za pobjedu protiv ekipa koje igraju defanzivno protiv Crvene zvezde?

''Mi 90% utakmica igramo protiv timova koji se vrate nazad, povuku se i čekaju. Dok napadamo, moramo da brinemo i o odbrani od kontranapada. U uvodnim mečevima ove sezone smo dali dosta golova, pa mislim da smo pokazali šta radimo na treninzima'', rekao je pomoćni trener.

Da li će neko odmarati protiv Proletera?

''Imali smo tek jedan trening poslije Evrope. Koliko ja znam, svi su zdravi, tek treba da popričamo i da vidimo ko može. Izvešćemo najjači sastav, od igrača koji mogu na teren. Imamo više od deset igrača, svako čeka svoju šansu. Proleter igra dobro kod kuće, jako i čvrsto, pa znamo da nije lako doći do bodova'', ističe nekadašnji kapiten.

Koliko će igrači biti pod utiskom evropskog meča u drugom kolu kvalifikacija, protiv neugodnog rivala, i tokom utakmice u Novom Sadu?

''Razgovaramo, pokušavamo da ih držimo fokusirane na Proleter. Prvo treba napraviti korak u Novom Sadu, a mislim da će biti spremni i koncentrisani'', kaže Milijaš.

Kako pripremiti fudbalere da ne padnu na provokacije u Tirani?

''Ima još vremena do te utakmice. Igrači su profesionalci, time se bavimo i gledamo samo da dođemo do povoljnog rezultata.''

Albanski trener je istakao da su oni favoriti u meču protiv Crvene zvezde?

''Neka bude tako, mi znamo šta treba da uradimo. Pričaćemo više o tome, biće konferencija o tom meču'', zaključio je Stankovićev saradnik.

Da li je iznenađenje što je Tirana izbacila Dinamo?

''Ja sam gledao njihovu utakmicu, ali je nismo spremali još. Iznenađenja su moguća, igra se samo jedna utakmica. Nema popravnog! Nama smo najbitniji mi, a sve zavisi od toga kako ćemo se spremiti.''

Crveno-bijeli će protiv Proletera igrati u petak od 18 časova, dok ih u utorak od 20 časova očekuje naredni evropski izazov, u Tirani.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Pročitajte i ovo

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC