• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslednja šansa: Luka Jović trenira kao nikad do sad, ali Real Madrid mu neće oprostiti novi gaf!

Autor Milutin Vujičić

Jovića jedino može da "precrta" Jović...

 Luka-Jovic-Real-Madrid-2020/21-poslednja-sansa-trenira-u-prirodi-svaki-dan-FOTO Izvor: Instagram/Luka Jović/Screenhot

Iza srpskog napadača Luke Jovića (22) je neuspešna sezona u Real Madridu, ali sve su prilike da neće biti i poslednja, bar ako je verovati španskom listu "AS".

"Jovic: última oportunidad", naslov je teksta u kome novinar Manu de Huan jasno stavlja do znanja da će Real Madrid na kraju zadržati Jovića zbog štednje u vreme pandemije korona virusa, ali da mu više neće tolerisati nijedan gaf, a bilo ih je prošle sezone...

Možda će vas zanimati

Podseća se da je Jović bio povređen tokom priprema, potom je otišao sa okupljanja reprezentacije, pa prekršio pravila karantina u Srbiji kada je stigao iz Španije.

Uz to je sve vreme bio u tablodima, kako srpskim tako i španskim, dok je po povratku u Madrid nastavio da pravi gluposti. Pojavio se povređen na pripremama, navodno je pao kod kuće, dok je potom roštiljao sa prijateljem u vreme karantina, pa bio u kontaktu sa "kovid" pozitivnom osobom. Sve ovo bi u klubu zaboravili da je "vraćao na terenu", međutim Jović je dao samo dva gola.

Zato se spekulisalo da će u Milan ili Napoli, međutim ovi klubovi su napravili zaokret u politici, tako da će Jović ipak ostati u Madridu jer oni (do sledećeg leta) ne traže napadača.

Odnosno, do tada će sačekati Erlinga Brauta Holanda, Kilijana Mbapea, Nejmara...

Jović je tako svestan da ima 365 dana da uveri Zinedina Zidana da nije pogrešio kada ga je kupio iz Frankfurta za 60 miliona evra, a svestan šanse kakva mu je pružena i momak iz Bijeljine trenira kao nikada do sada, nakon što je zaprosio trudnu devojku Sofiju.

Srpski napadač svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje snimke treninga i vidi se da je maksimalno posvećen zadobijanju poverenja Zizua, ali da li će to biti dovoljno?

"AS" piše da je Real Madrid spremam da mu pruži i veći prostor nego prošle godine, ali da sledeću glupost neće tolerisati, pa je već sada jasno da Jović može da bude "precrtan" samo svojom voljom. Takvom izazovu je nekada najteže odgovoriti...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC