• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sale Stanojević stiže u Englesku: Bivši trener Partizana odlazi u Čempionšip i postaje rival Iviću?

Autor Nebojša Marković

Zanimljiva vest stiže sa Ostrva.

 Aleksandar Stanojević kandidat za trenera Redinga Izvor: MN PRESS

Juče je bila 10. godišnjica otkako je Partizan poslednji put uspeo da se plasira u Ligu šampiona, a tadašnji trener crno-belih bio je Aleksandar Stanojević.

Srpski stručnjak od tada nije pravio velike rezultate, ali bi sada mogao da postane novi srpski trener koji će raditi na Ostrvu!

Možda će vas zanimati

Sale Stanojević mogao bi da se oproba u Čempionšipu! Kako javljaju iz Engleske, bivši strateg beogradskih crno-belih jedan je od kandidata da postane trener Redinga!

Londonski klub je zainteresovan da dovede 46-godišnjeg trenera, a ovu informaciju je objavio Majk Mekgrat, novinar "Dejli Telegrafa".

Mekgrat je istakao da je Stanojević želja Birmingema, ali i da će dosadašnji menadžer Mark Bouen potom najverovatnije postati sportski direktor i tako dobiti nova zaduženja.

Reding, koji je u Engleskoj poznat pod nadimkom "rojalsi", prethodnu sezonu u Čempionšipu je završio na udobnom 14. mestu, sa osam bodova više od zone ispadanja i 14. bodova manje od šestog mesta, koje vodi u plej-of za popunu Premijer lige.

Stanojević je prethodni posao imao u Pekingu od decembra 2018. do jula 2019. godine, a na 18 mečeva u ligi je zabeležio tek četiri pobede i čak 12 poraza.

Međutim, ovo interesovanje Redinga i nije baš toliko veliko iznenađenje - u Pekingu su želeli da Stanojević ostane, ali je on insistirao na odlasku sa mesta trenera, a podjednako je važna činjenica da je u vlasničkim struktarama oba kluba kineski biznismen Dai Jonge.

Posle rada u Partizanu, Stanojević je vodio Dalijan Aerbin, Peking Guoan, Makabi Haifu, Peking BG, PAOK, Al Kadsiju i na kraju Peking Renhe.

Ukoliko do ove saradnje dođe, Čempionšip će po prvi put videti i "srpski derbi" dva trenera, pošto je ranije ovog leta Vladimir Ivić preuzeo Votford.

Pročitajte i ovo


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC