• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hari Megvajer je kriv: Ne samo da je napao policiju, nego im je nudio i mito!

Autor Milutin Vujičić

Po svim tačkama optužnice je kriv, čeka se samo presuda...

 Hari-Megvajer-uhapsen-hteo-da-podmiti-policiju Izvor: Tanjug, Michael Varaklas/AP

U danu kada je Garet Sautgejt pozvao Harija Megvajera u reprezentaciju Engleske i rekao da mu veruje, stižu novi detalji o hapšenju kapitena Junajteda na Mikonosu!

Incident se desio na popularnom grčkom ostrvu pre četiri dana kada je Hari Megvajer napao policiju posle tuče u jednom baru. Priveden je i kazao je da je to uradio pošto su dvojica Albanaca napali njegovu sestru, ali čini se da Englez nije potpuno nevin u ovom slučaju...

Možda će vas zanimati

Britanski mediji navode da je Megvajer navodno po dolasku u policijsku stanicu probao da podmiti službenike, na šta oni nisu pristali.

"Znate li ko sam ja? Ja sam kapiten Mančester junajteda. Veoma sam bogat, mogu da vam dam novac. Platiću vam, samo nas pustite", bile su reči Harija Megvajera koje danas prenose svi mediji širom Evrope.

Nezvanično se saznaje i da je jedan od policajaca šutnuo Megvajera u nogu uz poruku "završiću ti ja karijeru", ali to nije potvrđeno.

Policajci su svedočili da je Megvajer pokušao da pobegne od policije kada su mu stavili lisice, udario je službenike, jednog i odgurnuo, a ova mini-drama s odmora u Grčkoj završena je tako što je sud odlučio da je Hari Megvajer kriv po svim tačkama optužnice.

To znači napad na policiju, opiranje hapšenju i više pokušanja davanja mita policijskim službenicima. Za sada još nema presude, a pretpostavlja se da će Megvajer platiti finansijsku odštetu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC