• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UČK, Velika Albanija i Džaka: Ovim skandaloznim spotom Albanci su najavljivali meč Tirane i Zvezde!

Autor Milutin Vujičić

Čak iako ne razumete albanski, sve će vam biti jasno...

 UČK, Velika Albanija i Džaka skandaloznim spotom Albanci su najavljivali meč Tirane i Zvezde! Izvor: YouTube/Sinkron Music/Screenshot

Gostovanje srpskog šampiona Crvene zvezde u Tirani proteklo je bez većih incidenata. Pomoglo je što na tribinama "Er Albanije" nije bilo navijača, pošto smo naznaku onoga šta bi se desilo videli na treningu Tirane, odnosno van centralnog događaja.

Skandalozan transparent, poruke o Velikoj Albaniji i UČK, presečenu jagodu kao aluziju na ubistvo navijača Marka Ivkovića, ali to nije sve iz tamošnje "kuhinje".

Možda će vas zanimati

Dan pred utakmicu u Tirani objavljena je pjesma "Besa Besë" koju potpisuje duo Bimbimma i Nush, a da biste razumjeli značenje nije vam potrebno razumijevanje albanskog jezika. Vidljive su zastave UČK, Velike Albanije, uz pokazivanje "albanskog orla" ispruženim šakama.

Pomenuti simbol "Velike Albanije" pokazali su u spotu i poznate ličnosti poput fudbalera Taulanta Džake, rođenog brata Granita Džake koji igra za Švajcarsku.

Granit je slavio na taj način pogodak protiv Srbije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a izgleda da je i stariji brat dočekao svojih "pet minuta slave", pošto nije uspio da se upiše u strelce kada su Albanija i Srbija igrali u kvalifikacijama za EURO2016.

"Spot je obavljen danas, ali to nije provokacija prije meča, nego je slučajno povezano sa utakmicom Tirane i Zvezde", pišu albanski mediji o skandaloznom spotu.

Spot koji je izazvao mnogo reakcija.
Izvor: YouTube/Sinkron Music

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC