• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta kaže Hari? Albanci hteli da mu siluju sestru: Megvajer je čak pomislio i da je otet

Autor Vladimir Sukdolak

Hari Megvajer pričao detaljnije o incidentu na Mikonosu, kada je zbog tuče ispred jednog kluba završio dva dana u pritivoru.

 Hari-Megvajer-incident-tuca-sestra-Albanci-u-Grckoj Izvor: Tanjug, Michael Varaklas/AP

Fudbaler Mančester junajteda, Hari Megvajer, početkom sedmice proglašen je krivim i osuđen na 21 mesec zatvora zbog tuče u kojoj je učestvovao na grčkom ostrvu Mikonos.

Poznati defanzivac Junajteda nije se pojavio na suđenju, a umesto njega u Grčku je došao njegov otac Alan. Sud je mlađeg Megvajera optužio za nanošenje teških telesnih povreda, vređanje službenih lica i pokušaj mita.

Možda će vas zanimati

Megvajer je za ostrvske medije ispričao do detalja šta se dogodilo.


"Ne dugujem nikome izvinjenje. Izvinjenje se koristi kada nešto učinite loše. Žalim što sam se našao u toj situaciji. Igram za jedan od najvećih klubova na svetu i žao mi je što su navijači i klub morali da prolaze kroz ovo", počeo je engleski reprezentativac. 

On kaže da su takve situacije moguće svuda…

"To se moglo dogoditi bilo gde. Volim Grčku. Za fudbalera je nemoguće pronaći neko mesto daleko od javnosti i svega. Ja ne želim tako da živim svoj život", nastavio je Megvajer.

Najskuplji štoper u istoriji je zatim prešao na detalje.

"Dva muškarca su prišla mojoj sestri Dejzi. Pitali su je odakle je, ona je odgovorila, a onda je moja verenica Fern videla kako su Dejzine oči otišle u stranu. Potrčala je, a onda se onesvestila", seća se Megvajer.

Dvojica Albanaca su njegovoj sestri u piće ubrizgali drogu, a kapitan Mančestera je želeo da pomogne, međutim ubrzo je završio priveden od strane policije.

"Prvo sam pomislio da sam otet. Morali smo da kleknemo i podignemo ruke. Počeli su da nas udaraju, a onda sam osetio udarac po nozi i nečiji glas koji mi je rekao 'tvoja karijera je gotova'. U tome trenutku sam pomislio kako nema spasa, nisam znao jesu li to policajci ili neko drugi. Pa sam pokušao da pobegnem. Bio sam u panici, u strahu, pa bojao sam se za svoj život", prenosi Megvajerovu izjavu BBC. 

Megvajer je "izbačen" iz reprezentacije, a na odluku selektora Gareta Sautgejta uticalo je i svedočenje jednog policajca, koji je rekao da je fudbaler pokušao da ih podmiti.

"Znate li ko sam? Kapitan Mančester junajteda, veoma sam bogat, mogu da vam dam novac, mogu da vam platim, molim vas, pustite nas", rekao je policajac tokom suđenja.

Hari Megvajer je u pritvoru proveo dva dana, a osim njega, krivima su proglašeni i njegov brat Džo i prijatelj Kristofer.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC