• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leo Mesi se oglasio - OSTAJE: To nikada ne bih mogao da uradim Barseloni!

Autor mondo.rs

Argentinac je opširno govorio o svemu što mu je na duši.

 Leo Mesi o odlasku-ostanku u Barseloni Izvor: Guliver/Manu Fernandez/Pool via Getty Images

Lionel Mesi ne ide iz Barselone!

Ova vijest danas je bila potvrđena, a prvi put je o tome govorio najbolji fudbaler svijeta lično!

Možda će vas zanimati

Mesi je prethodnih nedelja nekoliko puta isticao da želi da napusti Barselonu poslije 20 godina u klubu, nezadovoljan time kako klub funkcioniše, a sve nakon sramnog poraza 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Bajern Minhena.

Argentinac se sada prvi put oglasio zbog čega je odlučio da ipak preinači odluku i ostane dio Barselone.

"Prvo, nisam se ranije obratio jer je poraz u Lisabonu bio vrlo težak. Nismo znali da će se tako završiti i da ćemo dati tako lošu sliku o Barseloni. Bilo je pogrešno, nisam se dobro osjećao. Bilo mi je potrebno vrijeme", počeo je Mesi za "Gol".

"Rekao sam predsjedniku da želim da idem, to sam mu govorio cijele godine. Vjerovao sam da klubu treba novih mladih ljudi i mislio sam da je moje vrijeme u Barseloni završeno. Bila je ovo teška godina, mnogo sam patio na mečevima i treninzima. Sve je bilo teško za mene. Rekao sam to predsjedniku i on mi je rekao da na kraju sezone mogu da odlučim želim li da ostanem ili da odem i na kraju on nije održao riječ", jasna je poruka Argentinca.

On je istakao da novac nije razlog zbog kojeg je želio da napusti "Nou Kamp".

"Imao sam mnogo puta mogućnost da odem iz Barselone. Svake godine sam mogao da odem i zaradim više novca nego u Barseloni. Uvijek sam govorio da je ovo moj dom. Ali onda dugo nije bilo nikakvog projekta, u klubu su samo "žonglirali" i pokrivali rupe. Naravno da je bilo teško da odlučim."

Sve je uzdrmala informacija da je Mesi poslao burofaks Barseloni, zvaničan dokument u kojem javno ističe da želi da napusti klub.

"Taj burofaks sam poslao da bih sve učinio zvaničnim. Tokom godine sam govorio predsjedniku da želim da odem, a on mi je uvijek odgovarao "razgovaraćemo, ne ovo, ne ono..." i na kraju ništa. Nisam želio da idem protiv kluba, već da učinim zvaničnim da sam donio odluku."

Potom se povela priča o tome da Mesi ne može ovog ljeta tek tako da prekine ugovor i da će klubovi za njega morati da plate otkupnu klauzulu od 700.000.000 evra. Pominjalo se da bi utvrđivanje da li Mesi može da jednostrano prekine ugovor moralo da bude utvrđeno na sudu.

"Kada sam sve ovo saopštio porodici, bila je velika drama. Mislio sam da sigurno mogu da napustim klub kao slobodan igrač, predsjednik mi je to uvijek govorio i nikada nije pominjao da imam rok do 10. juna, kada je 10. jun bio datum dok su takmičenja za osvajanje lige i dalje trajala za vrijeme ovog u**anog virusa. I to je razlog zašto ću ostati u klubu. Jer mi je predsjednik rekao da je jedini način da neko plati 700.000.000 evra, to je nemoguće i da je jedini drugi način da odemo na sud. Nikada ne bih otišao na sud protiv Barse, jer je to klub koji volim, koji mi je dao sve otkad sam došao. To je klub mog života", zaključio je Lionel Mesi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC