• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIije ni počelo, a Paunović u problemu: Reding će morati bez njega

Autor mondo.rs

Kako će Srbin uspjeti da se snađe u Čempionšipu, vidjećemo.

 Veljko Paunović propušta start sezone za Reding jer mora u izolaciju Izvor: MN PRESS

Sezona počinje sutra, a Reding počinje bez Veljka Paunovića. Srpski trener neće predvoditi tim na otvaranju nove takmičarske godine.

Razlog za to je, naravno, karantin, u kom srpski trener mora da bude po dolasku u Englesku. Zato ga neće biti na meču EFL kupa.

Možda će vas zanimati

Ovo takmičenje, koje svakako nije prioritet Redinga u nastupajućoj sezoni, već je počelo sa nekoliko odigranih mečeva, a plavo-bijeli će sutra imati premijeru.

Na Madejski stadionu će dočekati Kolčester junajted, veliki su favoriti u tom meču, ali će, za početak, morati da se snađu bez šefa stručnog štaba. Kako su naveli u Redingu, tim će predvoditi Edi Nedzvecki.

Nekadašnji golman reprezentacije Velsa, iako to po prezimenu nikada ne biste rekli, dugogodišnji je saradnik Marka Hjuza u mnogobrojnim timovima. Cijelu karijeru proveo je u Reksamu i Čelsiju, a pomoćni trener Redinga je od oktobra prethodne godine.

Takođe, Reding je danas objavio brojeve koje će igrači nositi naredne sezone. Iako su navijači očekivali da tu bude i neko iznenađenje, pojačanje koje će koristiti Paunoviću u prvoj sezoni u Engleskoj, to se nije desilo.

Veljko Paunović će imati težak zadatak da tim koji je prethodne sezone tek u finišu prvenstva izbjegao ispadanje sada pomeri ka sredini tabele, odnosno udalji od opasne zone.

Nekadašnji fudbaler Partizana i Atletiko Madrida je vodio tri starosne kategorije reprezentacije Srbije, a prvi klupski posao mu je bio u Čikagu. Najveći uspjeh u nacionalnom timu mu je zlato sa Novog Zelanda, na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC