• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati se u Portu blamirali na terenu, a onda i poslije utakmice - Odbili da dođu na pres konferenciju!

Autor mondo.rs

Na konferenciji za novinare pojavio se samo vidno neraspoložen Zlatko Dalić

 Portugal Hrvatska 4-1 Hrvati odbili da dođu na konferenciju za novinare Izvor: Miguel Angelo Pereira/AP

Reprezentacija Portugala deklasirala je Hrvatsku 4:1, ali je pobjeda šampiona Evrope nad vicešampionom svijeta mogla biti i daleko ubjedljivija.

Hrvati su potpuno razbijeni na stadionu Dragao, a blamaža se nastavila i nakon završetka utakmice.

Možda će vas zanimati

 Naime, niko od igrača Hrvatske nije htio da izađe na konferenciju za novinare poslije utakmice.

"Odbili su izaći. Rekli su nam da niko neće biti osim selektora. Da su pobijedili, vjerovatno bi izašli", rekao je portparol Fudbalskog saveza Portugala.

Tako se pojavio samo selektor Zlatko Dalić, vidno neraspoložen.

"Čestitam Portugalu, nadigrao nas je u svakom segmentu igre. Mi nismo bili pravi, niti blizu, zasluženo smo ovako poraženi. Kasnili smo u svakom duelu, na svakoj lopti, nismo bili agresivni. Ništa nismo mogli napraviti. Dopustili smo im i kontre jer smo lako gubili lopte, blok nije bio pokretljiv, nije ga bilo. Izgledalo je da igrači ne trče. Jednostavno, čitava ekipa je bila loša, niti blizu onoga što želimo", rekao je hrvatski selektor, prenose hrvatski mediji.

"Mi smo znali kako igra Portugal, da rade puno rotacija u veznom redu, da se ubacuju pred gol, ali mi nismo bili na nivou da ih spriječimo u tome. Portugal ima sjajnu ekipu i mislim da ima veliku šansu napraviti dobar rezultat u ovom takmičenju, ali je problem bio što smo mi bili loši. U svakom duelu smo kasnili", istakao je Dalić kojem je ovo bio sedmi poraz u 30 utakmica na klupi Hrvatske.

Na pitanje bi li nešto promijenio uoči utakmice s Portugalom da sada može, odgovorio je: "Stavili smo ono što je bilo najbolje, pokušali smo izmiksati ekipu. To je optimalno u ovom trenutku".

Hrvatski mediji prenijeli su izjavu Dejana Lovrena, koji je bio vrlo kritičan i rekao da opravdanje nije što neki igrači nisu u formi i što nekoliko njih nije igralo u Portugalu.

"Nije opravdanje što nije bilo Rakitića i Modrića. Ni njima nije bilo Ronalda pa su ginuli za svaku loptu. Prije Francuske se moramo skupiti, vidjeti gdje se griješilo. Ako se danas neko osjeća umornim, neka preskoči Francusku. Imamo dovoljno igrača", poručio je defanzivac "vatrenih“.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC