• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt u slučaju Tomane: Zvezda na njega računa protiv Omonije, zamjena još ne stiže!

Autor mondo.rs

Objašnjenje zbog čega je Tomane trenutno na mini-pripremama sa Crvenom zvezdom iako je postignut dogovor o transferu.

 Tomane ostaje u FK Crvena zvezda do 17. septembra Izvor: Facebook/Crvena zvezda/Nikola Mitić

Crvena zvezda je prodala Tomanea u Samsunspor za oko 600 hiljada evra, ali portugalski napadač neće odmah napustiti Srbiju!

Nije u pitanju problem oko ličnih uslova ili lekarskih pregleda, nego dogovor dva kluba da Tomane ostane u Crvenoj zvezdi sve do 17. septembra.

Preciznije, Tomane će moći da igra za Zvezdu u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije (16. septembar), a potom će otići u Tursku, potvrđeno je MONDU.

Možda će vas zanimati

Jedan od razloga zbog kojih se Crvena zvezda odlučila na ovaj potez, a Samsunspor prihvatio, jeste što do duela sa Kipranima neće uspjeti da angažuju zamjenu u napadu.

Pregovara se oko pozajmice Gabrijela "Tora" Fernandeza, koga Selta ne želi tek tako da pusti pošto ima ponude iz Španije i Njemačke, dok su preostali napadači Zvezde van forme. Ričmond Boaći je počeo tek jedan meč ove sezone, dok Milan Pavkov i Nikola Krstović čak nisu registrovani za Ligu šampiona, što naravno može da se promijeni do susreta u Nikoziji.

Alternativa u špicu je El-Fardu Ben, koji je postigao šest golova u dosadašnjem dijelu sezone, ali izlazi iz povrede, dok se pokazalo i da nije idealan na toj poziciji protiv defanzivno orijentisanog rivala.

Izvor: MN PRESS

Zbog toga je Tomane pošao na mini-pripreme Crvene zvezde u Vrdnik i na njega će Dejan Stanković računati na još dva susreta (Čukarički i Omonija), nakon čega će se Portugalac pozdraviti sa ekipom i uputiti u Tursku.

Zvanično potpisivanje ugovora očekuje se 18. septembra. 

Tomane ima 27 godina i u Crvenu zvezdu je stigao prošlog leta iz Tondele za 750 hiljada evra, a do sada je odigrao 32 meča i zabeležio osam golova i pet asistencija. Ubjedljivo najvažniji zabilježio je u drugom kolu kvalifikacija protiv Tirane (1:0).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC