• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva liga RS: Favorit za titulu upisao prvi poraz u sezoni, ex-borčevac promašio penal!

Autor mondo.ba

Poslije remija i tri vezane pobjede, Rudar Prijedor doživio prvi poraz u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske. Demir Jakupović nije bio precizan sa bijele tačke.

 m:tel Prva liga Republike Srpske 5. kolo Drina Rudar Prijedor 1 0 Izvor: MONDO Ilustracija - Bojan Jakovljević

Rudar Prijedor, jedan od favorita za osvajanje šampionske titule u m:tel Prvoj ligi RS, imao je danas u Zvorniku priliku da zadrži bodovni korak za trebinjskim Leotarom na vrhu tabele. Stvari se, ipak, nisu odvile onako kako su izabranici Borisa Savića – poraženi su po prvi put ove sezone:

DRINA – RUDAR PRIJEDOR 1:0 (1:0)
/Stupar 6/

Možda će vas zanimati

Iako je Rudar Prijedor bio daleko bolji rival, te uputio čak 20 udaraca ka golu rivala, iako se u pojedinim trenucima čak igrala i "viktorija" pred golom Drine, trijumfovao je domaćin i to"minimalcem", upisavši drugu pobjedu u sezoni, a prvu još od prvog kola i domaćeg okršaja sa prnjavorskim Ljubićem.

Sa druge strane, Prijedorčani su, nakon početnog remija sa banjalučkim Željezničar Sport timom i tri vezane pobjede nad Sutjeskom, Zvijezdom 09 i Alfa Modričom, prvi put jedan prvoligaški teren napustili pognute glave.

Zašto je to tako, "krivci" su napadač Slađan Stupar, koji je u ranoj fazi meča zatresao mrežu iza leđa Kenana Topolovića, ali i golman Drine Dalibor Drakulić, koji je sedam minuta prije kraja spriječio Demira Jakupovića da iz jedanaesterca vrati goste u rezultatski egal.

Sjajno je u šestom minutu Radovan Vasić asistirao Slađanu Stuparu, koji je pobjegao čuvarima i matirao ex-golmana Borca.

Do kraja meča rezultat se nije mijenjao, iako je Rudar Prijedor, rekosmo, pola časa kasnije bio u velikoj šansi da se rezultatski vrati u meč i ko zna šta bi se desilo da je tad na semaforu ispisan rezultat 1:1...

Siniša Jevtić je u šesnaestercu Drine oborio Slavena Stjepanovića, banjalučki arbitar Mario Jelić je dosudio penal, a čuvar mreže domaćeg sastava Dalibor Drakulić je "pročitao" namjeru krilnog napadača Rudara i ex-fudbalera banjalučkog Borca, te odbranio njegov udarac.

U narednoj, šestoj rundi, Rudar Prijedor će na svom Gradskom stadionu ugostiti Tekstilac, dok će Drina gostovati na Mlakvama ekipi novogradske Slobode.

m:tel Prva liga RS, 5. kolo:

Drina - Rudar Prijedor 1:0 (1:0)
/Stupar 6/

Alfa Modriča – Sloboda 0:0

Igrano u subotu:

Tekstilac - Sloga 1:3 (1:1)
/Duspara 45+2 – Ristić 20, Mace 79 penal, Lukić 90+2/

Sutjeska - Slavija 0:0

Zvijezda 09 - Željezničar 1:0 (0:0)
/Stjepanović 74/

Leotar - Kozara 1:0 (1:0)
/Šipovac 43/

Borac - Podrinje 2:1 (1:0)
/Topić 2, Ćulibrk 47 – Došlo 78/

Jedinstvo - Ljubić 1:1 (1:0)
/Šer 21 – Segić 86/

TABELA: Leotar 13, Sloboda 11, Kozara 10, Rudar Prijedor 10, Borac 8, Sloga 8, Drina 7, Ljubić 7, Tekstilac 6, Alfa Modriča 5, Slavija 6, Zvijezda 09 6, Željezničar 4, Jedinstvo 4, Sutjeska 2, Podrinje 1.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC