• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro Blažević udario na Hrvata: Mogao je da bude novi Boban, a sad igra kao da nam je neprijatelj!

Autor Nebojša Marković

Nekadašnji selektor Hrvatske je bio vrlo oštar prema jednom fudbaleru.

 Miroslav-Ciro-Blazevic-Mateo-Kovacic-los-nije-za-reprezentacija-Hrvatska-kao-neprijatelj Izvor: Guliver/Getty images/Joosep Martinson, Joosep Martinson/Getty Images Europe

Reprezentacija Hrvatske je prije dvije godine stigla do finala Svjetskog prvenstva, ali već sada kao da je to zaboravljeno. Naročito poslije njihove posljednje utakmice.

Hrvate je selekcija Portugala razbila 4:1 u Ligi nacija, a to je iskoristio i Miroslav "Ćiro" Blažević da se oglasi.

Možda će vas zanimati

Legendarni hrvatski stručnjak, koji je "vatrene" vodio do trećeg mjesta na Mundijalu u Francuskoj 1998. godine, nije baš dobro primio poraz protiv evropskog šampiona.

Selekcija Zlatka Dalića izgledala je vrlo loše u meču protiv Portugala, izgubila 4:1, a utisak je bio da je Dominik Livaković mogao da primi još nekoliko golova.

"Gledao sam utakmicu, ali bolje da nisam. Ovako nešto moglo se očekivati. Većina naših igrača nije u takmičarskoj formi i to se videlo, a nedostajala su nam i dva ključna igrača", rekao je Ćiro za hrvatski portal "Sportkluba".

On je potom uperio prstom u jednog igrača Hrvatske.

"Jedan čovjek posebno me razočarao, a očekivao sam da će biti naš ključni igrač. (Mateo) Kovačić je prošle sezone žario i palio po Engleskoj, bio je najbolji igrač Čelsija i bilo mi je izrazito drago zbog toga, a u Portu je noćas djelovao kao neprijateljski element u našim redovima"; oštar je bio Ćiro.

On nije štedio ni Dalića, jednog od svojih omiljenih učenika, pritom ponovo spomenuvši Kovačića.

"Dalić je čovjek koji bi ga iglom ubadao u guzicu da je mogao. Jedino mu možda zamjeram što je slijep i ne vidi koliko je dečko loš, da više nije za reprezentaciju. Prije dva dana govorio sam jednom novinaru "L'Ekipa" kako će Kovačić postati naš nositelj i da se u Engleskoj probudio, a onda je odigrao onako. Veliko razočaranje. On je dečko koji je imao sve predispozicije da postane novi Boban ili Asanović, a postao je promašaj kojem ovde više nije mjesto", bile su riječi Miroslava Blaževića.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC