• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan će uraditi što nije ni Mamić: Iliev najavljuje nove "bombe" crno-belih!

Autor Milutin Vujičić

"Posle transfera Pavlovića u Monaku, i potencijalna ova dva, mislim da smo u situaciji kakav nijedan srpski klub nije bio", kazao je Iliev koji je u Partizanu zadužen za sportska pitanja.

 Partizan će uraditi što nije ni Mamić: Iliev najavljuje nove "bombe" crno-belih! Izvor: MN PRESS

Operativac crno-belih Ivica Iliev gostovao je večeras na TV Arena Sport gde je govorio o dolasku Aleksandra Stanojevića na klupu Partizana, ali i o mnogim drugim temama...

Pošto je prelazni rok u toku, i traje do 5. oktobra, očekuje se da Partizan dovede još nekoliko pojačanja. Pominju se Miloš Jojić, Svetozar Marković, Nikola Čumić, Jovan Vlalukin i Zlatan Šehović, a Ivica Iliev je bio "zakopčan" za tu temu.

Možda će vas zanimati

"Jojić? Svaki igrač Partizana je dobrodošao da se vrati. Svako od njih je dao dosta klubu i vrata su im uvek otvorena", kazao je Ivica Iliev za "Arenu Sport".

"Oni mogu mnogo da donesu klubu. Mogu da podignu mlade snage. Koliko u procentima? Ne bavim se procentima… Haha!", poručio je Iliev i rekao da mu je Ivan Ćurković savetovao da "na papir" stavi sve najbolje transfere, ali ne želi da ne bi ispalo da se hvali.

Navikli su navijači od njega na "bombe", a da li se spremaju neke nove? Spominje se već duže vreme da će Filip Stevanović i Umar Sadik biti naredne velike prodaje Partizana.

"Prelazni rok je živa stvar. Iz dana u dan se čuju razne informacije, većinom lažne, nekada se i zabavljam čitajući sve to. Partizan ima jedan ozbiljan broj igrača koji na evropskoj pijaci i tržištu imaju neverovatnu cenu. To su pre svih Sadik i Stevanović. Posle transfera Pavlovića u Monaku, i potencijalna ova dva, mislim da smo u situaciji kakav nijedan srpski klub nije bio. Čak i u regionu sem Dinama…", kazao je Ivica Iliev, pa napravio paralelu.

"Pričalo se kako radi Mamić, kako radi Dinamo, a postoji u potencijalu da Partizan uradi ono što ni Dinamo nije uspeo".

Za koliko će najmanje pustiti Stevanovića i Sadika?

"Ko da najviše!", uz osmeh je poručio Iliev.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC