• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgubila i Vojvodina: "Ovako morate da igrate da nas pobijedite", poručio je Lalatović!

Autor Mladen Šolak

Novosađani doživjeli prvi poraz ove sezone

 Superliga Srbija Javor Vojvodina 2 1 Nenad Lalatović Izvor: MN PRESS

Cijelo veče su se fudbaleri Vojvodine mučili u napadu i promašivali šanse koje su morali da pretvaraju u pogotke.

Za to vrijeme, domaćin je u Ivanjici bio strpljiv, a potom i spretan da te greške kazni i da nanese prvi poraz ekipi Nenada Lalatovića ove sezone:

Javor - Vojvodina 2:1 (1:0)

Možda će vas zanimati

Golovima Nedeljka Piščevića poslije kornera u 33. minutu i Luke Lukovića u 61. za dovoljnih 2:0, Ivanjičani su uradili ono što je bilo potrebno da savladaju "Staru damu".

Lalatovićev tim je i poslije toga napadao, i dalje promašivao, a kada je Petar Bojić u 95. minutu lijepo zahvatio loptu na oko 18 metara i zatresao mrežu domaćih, bilo je prekasno da Voša uradi nešto više.

Vojvodina je tako prekinula svoj niz od šest mečeva bez poraza i od četiri uzastopne pobjede, uključujući i onu u prošlom kolu, kada je na "Karađorđu" pao Partizan.

Sa druge strane, tim Igora Bondžulića je definitivno ušao u ritam bez obzira na poraz od Inđije u prošlom kolu (2:3). U prethodna četiri kola Ivanjičani su ostvarili tri pobjede, uključujući i večerašnju, do sada najveću ove sezone.

"Kada ne postignete gol u 90 minuta iz šansi koje smo mi imali, a promašivali smo sa pola metra, kada je teže bilo promašiti nego dati, onda...", rekao je Lalatović poslije utakmice za TV Arena sport.

"Odigrali smo dobru utamicu, Javor se branio... Rekao sam da Javor ima sjajan prekid, sjajan skok. Zasluženo su pobijedili, ostavili su srce na terenu. Ako želite da pobijedite Vojvodinu, onda morate ovako da odigrate, a Vojvodina mora da ovako promašuje. Kada promašite ovoliko šansi, onda zaslužujete da izgubite", dodao je on.

"Ne možete stalno da pobjeđujete. Vidi se da igramo fudbal, stvaramo šanse, moje opredjeljenje nije da se vratim na 25 metara od gola, već da napadnem, to se vidi. Danas nismo imali sreću, Javor je zasluženo pobijedio", dodao je trener Novosađana na kraju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC