• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umro bih da me nisu pustili iz bolnice da vodim tim: Emotivni Mihajlović u svom stilu opisuje borbu protiv leukemije

Autor Pavle Knežević

Lečio se od teške bolesti, ali od fudbala baš nikako nije hteo da odustaje

 Sinisa-Mihajlovic-umro-bih-od-leukemije-da-nisam-isao-na-fudbal-Serija-A Izvor: Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images Europe

Plah, emotivan, vatren, svi znaju karakter Siniše Mihajlovića, zato i nikoga nije iznenadilo dok se tokom prošlogodišnjeg lečenja od leukemije pojavljivao pored terena na utakmicama svoje Bolonje.

Sada je Srbin otkrio da je morao sa lekarima da se bori za to, ali da za njega druga opcija nije postojala, jer bez fudbala, kako kaže, ne bi preživeo!

Možda će vas zanimati

"Umro bih da mi lekari nisu dozvolili da napravim pauzu tokom lečenja od leukemije i da vodim ekipu protiv Verone na startu prošle sezone u Seriji A", rekao je Mihajlović.

On je u julu prošle godine objavio da boluje od leukemije, odmah je otišao na lečenje i kada mu se stanje stabilizovalo dobio je dozvolu da vodi ekipu na stadionu "Bentegodi".

"Da tog dana, 25. avgusta, nisam bio tamo, umro bih. Morao sam da pokažem da sam čovek koji se bori. Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je darivao koštanu srž, ne znam ko je, ali spasao mi je život", rekao je Mihajlović gostujući u emisiji TG1 na RAI televiziji dodao da mu je posle lekemije bilo mnogo lakše da se izbori sa korona virusom.

"To vam je kao da ste prošli rat. Šta posle može da vas uplaši", poručio je Mihajlović, čija Bolonja novu sezonu u Seriji A počinje u ponedeljak gostovanjem Milanu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC