• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha preporučio, Deki poslušao: Dijego će biti prvi špic Zvezde, dosta se žrtvuje za ekipu!

Autor Dušan Ninković

"Njemu je ovo prvo iskustvo van italije i uradićemo da se oseća kao kod kuće", naglasio je Dejan Stanković

 Miha preporučio, Deki poslušao: Dijego će biti prvi špic Zvezde, dosta se žrtvuje za ekipu! Izvor: YouTube/Screenshot

Crvena zvezda je pred pauzu ostvarila devet pobeda, posle nekih je bilo pohvala, nakon nekih i kritika, a sada slede sve veći i veći izazovi za tim Dejana Stankovića.

Šampiona države očekuje meč sa Čukaričkim ovog petka, a potom sledi gostovanje na Nikoziji na visokoj temperaturi. Upravo ta utakmica odrediće dalji tok sezone pošto je možda i najvažnija ove jeseni i direktno odlučuje o tome da li će igrati Evropu.

Možda će vas zanimati

Ako crveno-beli pobede Omoniju, imaju zagarantovanu grupnu fazu Lige Evrope, a mogu da probaju da dođu i do grupne faze Lige šampiona ako potom izbace Olimpijakos.

"Kreće novi ciklus. Dosta utakmica kao i prethodni sa dosta važnih i jakih mečeva. To određuje putanju sezone, znamo šta nas očekuje već sutra, a onda i 16. septembra. Odmorili su, spremni su i dobro su radili. Spremno dočekujemo sve izazove ispred nas", kazao je raspoloženi Dejan Stanković na početku konferencije za medije.

Raspoložen zato što je stigao novi napadač Dijego Falčineli?

"Pratili smo dosta, skautirali, pričali smo pred početak prvenstva o mnogima... Prelazni rok traje, došao je momenat da smo se odlučili za Dijega. On je iskusan, imao je briljantne igre u Krotoneu. Pričao sam sa Sinišom da čujem kakva je ličnost. Profesionalac, radi za ekipu, pa su ga neki stravljali po krilu jer hoće da pomogne ekipi i dosta se žrtvuje. Vidim ga kao prvog špica", naglasio je Dejan Stanković i otkrio da je Tomane i dalje sa ekipom i da trenira.

"Može dosta da nam donese zbog načina na koji igramo. Trenirao je i poslednji meč je odigrao 14. avgusta. On je u trenažnom procesu. Pričaćemo da vidimo što brže u kakvoj je formi".

REPREZENTACIJA?

"Ja sam rođeni optimista što se tiče Srbije i reprezentacije. Jaki protivnici su bili i nisu to lagani mečevi, za bodove… Očekuje nas nešto direktno što će odlučiti da li idemo na veliko takmičenje i verujem da ćemo uspeti. Možemo da iskoristimo ovu generaciju. Ne sumnjam da će to biti kako treba. Znate kako je jedna utakmica, to je pritisak. Imamo znanja da to donesemo kući kako treba".

Dijego Falčineli ima 29 godina i dolazi na pozajmicu iz Bolonje, a biće ujedno i prvi italijanski fudbaler u Crvenoj zvezdi. Dobra okolnost po njega je što je Dejan Stanković "na Čizmi" napravio ime, a da u stručnom štabu ima još trojicu zemljaka.

 "Pomoćiće mu komunikacija i biće ona prava. Imamo još i tri Italijana u stafu, ovo mu je prvo inostranstvo, a iz Italije retko kad idu. Mi smo ti koji se adaptiramo i niko nas ništa ne pita. Njemu je ovo prvo iskustvo van italije i uradićemo da se oseća kao kod kuće", naglasio je Dejan Stanković i dodao da su svi igrači na raspolaganju uključujući Bena i Kataija.

"Nema problema, povrede i pauze su sastavni deo fudbala, nije to drama, rešićemo sve. Katai i Ben će biti spremni za Čukarički, ali ću odlučiti da li će oni igrati", zaključio je Stanković.

Meč između Čukaričkog i Zvezde igra se u petak od 19.00.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC