• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak je tužan, povukao se u sebe: Đokovićevu patnju najbolje poznaje njegov prijatelj i bivši trener!

Autor Milutin Vujičić

"Svi smo ljudska bića. I imamo pravo na grešku", zaključio je Radek.

 Novak je tužan, povukao se u sebe: Đokovićevu patnju najbolje poznaje njegov prijatelj bivši trener Izvor: Guliver/Michael Dodge/Getty Images

Prošlo je četiri dana otkako je Novak Đoković diskvalifikovan sa US Opena pošto je lopticom pogodio linijskog sudiju, a dobro je da dobija podršku sa svih strana.

Istina, i dalje preovladavaju kritike poput današnje Rodikove, ali lepo je čuti da ima onih koji razumeju srpskog tenisera i pokušavaju da mu olakšaju u ovom trenutku. Jedan od njih je njegov veliki prijatelj i nekadašnji trener Radek Štjepanek.

Možda će vas zanimati

"Znam da je vrlo tužan i potresen. Pati jer to učinio bez namere i ta činjenica samo pojačava bol", kazao je Radek Štjepanek u razgovoru sa CNN i dodao da se Novak "povukao u sebe".

"Teško mu je jer znamo koliko je gladan za trofejima i ima želju da postane čovek sa najviše osvojenih grend slemova. Uveren sam da je znao - da smo svi znali - da mu je ovaj u Njujorku bio na dohvat ruke. Sve te okolnosti čine ga još tužnijim, jer i on sam zna da je to što je uradio bilo pogrešno", naglasio je bivši češki teniser.

Nema ko se nije oglasio da prokomentariše Novaka Đokovića, a nažalost više je bilo negativnih komentara iako se radilo o potpunoj slučajnost.

"Očigledno je veliki pritisak na Novaku i vremenom su ga kritike nadvladale. Teško mu je. Trudi se da bude što bolji. Do kraja karijere možda bude najveći teniser svih vremena. Ali svi smo ljudska bića. I imamo pravo na grešku", zaključio je Štjepanek za CNN.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC