• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Garsija pristao da ode iz Zvezde: Crveno-beli u minusu, ali se nadaju procentima

Autor Dušan Ninković

Argentinski fudbaler se nije izborio za ulogu kod Dejana Stankovića.

 Mateo-Garsija-transfer-odlazi-iz-Zvezde-FK-Crvena-zvezda-Aris-Grcka-transferi Izvor: MN PRESS

Saga je završena, Zvezda dobija novac, a Mateo Garsija novu priliku u karijeri.

Argentinac je, nakon što je odbio ponudu Rasinga da se vrati u domovinu, a zatim i Arisa da ode u Grčku, ipak odlučio da se preseli nešto južnije. Ostali su samo još detalji do četvorogodišnjeg ugovora.

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda je krilnog fudbalera platila dva miliona evra i taj novac nije uspela da izvuče njegovom prodajom. Za sada, srpski šampion će zaraditi ''samo'' 1,3 miliona, ali se u Beogradu nadaju da će 50% od naredne prodaje vredeti mnogo više kada Garsija bude pravio sledeći transfer.

Možda čak i u Olimpijakos, koji se dugo pominjao kao destinacija za Garsiju. Tim iz Pireja ga je želeo, ali nije bio spreman da plati mnogo, pa je otpao kao opcija. Ipak, stiče se utisak da će sada biti bliži njemu, jer će ga gledati u domaćem prvenstvu.

Srpski šampion već dugo ne računa na omalenog Argentinca, a prepreka transferu su bili samo lični uslovi igrača. Kako se može čuti, Mateo Garsija će zarađivati manje nego u Beogradu, a tokom četiri godine bi mogao da skupi milion i 650 hiljada evra.

Garija je nedavno napunio 24 godine, a dres Arisa će obući po drugi put u karijeri. Ponikao je u Institutu, prešao u Las Palmas, a iz španskog tima je pozajmljivan u Osasunu, Alkorkon i Aris.

Navijačima Crvene zvezde je doneo mnogo sreće pogotkom protiv Jang bojsa, koji je bio veoma bitan za plasman u Ligu šampiona. Pamtiće se i neverovatan pogodak iz Novog Sada, kada je volej udarcem postigao gol Vojvodini.

Garsija će odlaskom upotpuniti jedan katastrofalan prelazni rok srpskog tima, a moguće je da u narednih dana još neki fudbaleri, pre svih Degenek i Ben, napuste Zvezdu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC