• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da mi i Zvezda prođemo grupu: Za vikend razbio Bajern, a sada dolazi na "Marakanu"!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda će se u svojoj grupi u Ligi Evrope između ostalog sastati i sa jednim reprezentativcem Srbije.

 Mijat-Gacinovic-Crvena-zvezda-Liga-Evrope-grupa-prolaz Izvor: MN PRESS

Poslije uspješnih nekoliko sezona provedenih u Ajntrahtu iz Frankfurta Mijat Gaćinović je u ovom prelaznom roku prešao u redove Hofenhajma. 

Samo nekoliko nedjelja nakon potpisa za svoj novi klub saznao je da će morati da se vrati u Srbiju, gdje će igrati Ligu Evrope.

Možda će vas zanimati

Njegov Hofenhajm je izvučen u grupi sa Crvenom zvezdom, a Gaćinović je zadovoljan žrijebom. Poželio je sreću crveno-bijelima. 

"Radujem se duelima sa Zvezdom. Drago mi je što ću igrati u Srbiji. Slažem se da smo favoriti, ali neće biti lako. Volio bih da zajedno sa Zvezdom prođemo grupu", rekao je Gaćinović za B92.

Njegov tim je prošle sedmice bio hit u Evropi, pošto su na spektakularan način savladali Bajern 4:1. Iako je zadovoljan tom partijom, Gaćinović ne smatra da ima mjesta opuštanju. 

"Odigrali smo jako dobro protiv Bajerna, ali tek je početak i ne smijemo da se zanosimo. Moramo da nastavimo tako, da skupljamo bodove... Hofenhajm uvijek ima visoke ciljeve i ne treba da se zadovoljavamo jednom utakmicom. Sve može da se okrene ako se zadovoljimo i pomislimo da smo puno postigli. Napravili smo podvig, ali moramo dalje na isti način".

Na kraju je prokomentarisao i šanse Srbije u baražu Lige  nacija sa Norveškom, Vezista se nalazi na spisku Ljubiše Tumbakovića i biće dio tima na ključnim mečevima za naš tim. 

"Čeka nas teška utakmica, ulog je veliki i igramo protiv ekipe koja je timski veoma dobra. Na osnovu individualnog kvaliteta smo bolji, ali timski ćemo morati da izvučemo maksimum da bismo prošli u finale plej-ofa Lige nacija", poručuje Gaćinović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC