• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgleda da je Bog pomogao oko Holanda: Tumbaković poručuje da najbolji Norvežanin nije imao šansu!

Autor Milutin Vujičić

Od hit izjave do "zaključavanja" vunderkinda Norvežana.

 Ljubisa-Tumbakovic-poslije-Norveska-Srbija-1-2-izjava-Erling-Braut-Holand Izvor: MN PRESS, Tanjug/Fredrik Varfjell/NTB scanpix via AP

Ljubiša Tumbaković bio je zadovoljan poslije velike pobjede Srbije u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo protiv Norveške, ali kao što je i do sada govorio - to nije presudan meč, pošto je potrebno preskočiti još jednu stepenicu za plasman.

To će biti Škotska, i to 12. novembra u Beogradu, a ako "orlovi" budu igrali kao večeras u Oslu, ne bi trebalo da strahuju da će kiksnuti.

Možda će vas zanimati

"Utiske ćemo da presložimo sutra… Pripremamo se sedam mjeseci za ovaj meč, izgledalo je da će da bude lakše u jednom trenutku kako smo igrali. I ovako je slatko, mada smo mogli da riješimo u devedeset minuta", kazao je Ljubiša Tumbaković za televiziju "Nova S" poslije meča.

"Mnogo truda smo uložili, promijenili smo model, sve se to dešava u kratkom periodu, a mi treba da napravimo neku prepoznatljivost. To su i disciplina, htijenje i sve ostalo, drago mi je da ste to svi prepoznali. Na miru ću pogledati utakmicu već večeras, sutra je novi dan, idemo sad na Mađare i Turke, pa ulazimo na naš osnovni cilj da dobijemo finale i odemo na EP".

Srbija je pobijedila golovima Milinković-Savića, i imala pregršt šansi uz to, dok su na drugoj strani Norvežani postigli jedan gol i imali još samo jednu priliku.

"Vjerujem u Boga i Bog će nam pomoći da sačuvamo Holanda", kazao je Tumbaković pred meč u Oslu i time izazvao različite reakcije, dok je poslije meča hvalio svoje fudbalere koji su uspjeli da onemoguće zveijzdi Dortmunda da se razigra kao što ume.

"Pokazali smo kompaktnost i pokazali su da mogu protiv najboljih u Evropi. Mnogo se očekivalo od njega, a nije ušao u šansu. To je veliki pomak", zaključio je selektor.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC