• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentativac Srbije odbio Milan!

Autor mondo.ba

Za svoj klub kaže da igra fudbal budućnosti!

 Filip Đuričić odbio Milan Sasuolo Marko Đampaolo Roberto de Zerbi Izvor: Tanjug/Fredrik Varfjell/NTB scanpix via AP

Reprezentativac Srbije Filip Đuričić nedavno je u izjavi za srpske medije rekao da je prije dvije godine imao ponudu Crvene zvezde, a u razgovoru za italijanski “Gazeto delo Sport” otkrio da je imao još neke zanimljive ponude.

Nakon što je bio u juniorskoj ekipi Crvene zvezde u svojoj karijeri nosio je dres Radničkog Obrenovca, Herenvena, Benfike, Majnca, Sautemptona, Anderlehta, Sampdorije, Beneventa te Sasuolo u kojem posljednje dvije godine sezone pruža odlične partije, a malo je nedostajalo da obuče dres jednog evropskog velikana.

Možda će vas zanimati

 Legendardni Marko Van Basten pokušao je da ga ubijedi da dođe u Milan, ali je on to odbio jer "nije bio spreman", otkrio je Đuričić u razgovoru za "Gazetu"

"Odbio sam, Milan je tada bio u krizi. Jednostavno nisam osjećao da sam spreman za to", rekao je Đuričić.

Pod palicom Roberta De Zerbija igra odlično u Sasuolu i osjeća se odlično, za razliku od perioda kada ga je vodio Marko Đampaolo kada je, kako ističe, bio zapostavljen.

"U Sasuolu se osjećam kod kuće. Igrao sam u stresnim klubovima poput Benfike i Sampdorije. U svakom trenutku bilo je pozitivnih i negativnih stvari. Đampaolo me nije primjećivao. Mislim da je to šteta, jer način na koji je igrala ekipa bio je savršen za moje karakteristike. Ali dešava se", rekao je Đuričić.

U Sasuolo je došao u julu 2018 i od tada upisao osam golova i sedam asistencija.

"Sve odlično funkcioniše, počev od ozbiljno organizovanog kluba koji ima viziju. U Sasuolu igram na krilu, na lijevoj strani imam prostora da idem u sredinu i šutiram desnom nogom. U drugim ekipama igrao sam iza napadača, imao sam mnogo komplikovaniju ulogu. Presing, igra iza liniaj, kratki pasovi, igra dva dodira, sve ima svoju logiku", rekao je Đuričić.

Srpski reprezentativac pun je riječi hvale za igru svog tima.

"Gledam Gvardiolin Siti i vidim mnoge stvari koje i mi radimo, ali naravno trudimo se da uvijek imamo različite alternative. Evo na primjer, duga lopta Ferarija za moj gol protiv Sampdorije uopšte nije slučajnost To je nešto što smo mnogo puta uvježbavali na treningu. Igrao fudbal, koji možda ne razumiju svi, ali to je budućnost", zaključio je Đuričić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC