• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eraković ili Milunović protiv Hofenhajma? "Deda" se oglasio pred duel u Ligi Evrope!

Autor Dragan Šutvić

"Profesionalci smo i znamo šta se od nas očekuje".

 hofenhajm-crvena-zvezda-liga-evrope-prenos-nmanja-milunovic-ili-strahinja-erakovic Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda doputovala je u Karlsrue sa 23 fudbalera od kojih će Dejan Stanković izabrati samo 11 za start duela protiv Hofenhajma (četvrtak, 21.00).

I dalje postoji nekoliko dilema, posebno nakon "vječitog" derbija, a jedno od najvećih je ko će činiti štoperski tandem u prvom kolu Lige Evrope. Mnogo kombinacija viđeno je tokom ove sezone, a djeluje da je najstabilniji Miloš Degenek.

Možda će vas zanimati

Uz njega je igrao Nemanja Milunović, u derbiju smo vidjeli mladog Strahinju Erakovića, dok šansu čeka i Radovan Pankov koji je igrao u posljednjem susretu u Ligi Evrope.

"Dedu", kako glasi nadimak iskusnog Milunovića, to ne opterećuje pred susret u Sinshajmu.

"Kao što svi navijači Crvene zvezde i oni kojima je crveno-bijela boja u srcu željno isčekuju sutrašnju utakmicu, tako i mi igrači jedva čekamo da počne meč. Mi živimo za ta evropska takmičenja i sa nestrpljenjem čekamo da počne prva utakmica u grupi. Protivnik je jak, ali vjerujemo u pozitivan rezultat", kazao je Milunović za zvanični sajt Crvene zvezde.

Poručuje centralni bek da će Zvezdi nedostajati Gelor Kanga, Mirko Ivanić i Ričmond Boaći, ali da su oni "profesionalci i da znaju šta se očekuje".

"Takođe, navijači nam veoma nedostaju, jer sve utakmice bez publike podsjećaju na mali fudbal sa drugarima. Znamo da su svi zvezdaši uz nas, pored malih ekrana i normalno da želimo njihovu podršku svakodnevno".

Odbrana se ove sezone pokazala kao veoma pouzdana, a Milunović je iskoristio šansu i da pohvali mlade fudbalere od kojih su očekivanja navijača velika. Možda nisu blistali u "vječitom" derbiju, ali budućnost je pred njima.

­"Raduje me činjenica da nismo izgubili u domaćem šampionatu, kao i celu ekipu. Primili smo do sada četiri gola u Superligi, a nadam se da ćemo tako nastaviti i na evropskoj sceni. Pohvalio bih mlade fudbalere, koji svaki dan kako na treninzima tako i na utakmicama, pokazuju da su budućnost Crvene zvezde. Zaslužuju riječi hvale prvenstveno kao ličnosti, a onda i kao fudbaleri. MIslim da je vrijeme ispred njih, treba da nastave u istom ritmu i ostvariće sve što požele", zaključio je štoper Zvezde.

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC