• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić se upisao u istoriju, ali nije zadovoljan: Srpskog trenera jedna stvar iznervirala pred dolazak Bajerna!

Autor Dragan Šutvić

Lokomotiva je odigrala neriješeno u Austriji.

 marko-nikolic-lokomotiva-moskva-liga-sampiona-rb-salzburg-upisao-se-u-istoriju-nije-zadovoljan Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/LASZLO SZIRTESI, Laszlo Szirtesi/Getty Images Europe

Marko Nikolić je sinoć imao svoj trenerski debi u Ligi šampiona!

Jedini srpski trener ove sezone u najjačem klupskom takmičenju uspio je da stigne do boda na gostovanju njegove Lokomotive u Salcburgu.

Možda će vas zanimati

Moskovljani su vodili 1:0, poslije toga jurili zaostatak, da bi pred sam kraj meča uspjeli da stignu do konačnih 2:2 i prvog boda u ovoj sezoni Lige šampiona.

Imajući u vidu da se nalaze u teškoj grupi, sa Bajern Minhenom i Atletikom iz Madrida, Nikolić nije bio baš najsrećniji što je njegova ekipa osvojila samo bod u Austriji.

"Ne mogu da budem 100% zadovoljan. Željeli smo tri boda. Dobro smo počeli, kontrolisali smo igru 30-35 minuta, postigli gol. Ali, desio nam se pad u posljednjem minutu poluvremena, primili smo gol koji je potpuno promijenio utakmicu", rekao je Nikolić posle meča.

Tada je talentovani Dominik Soboslaji postigao sjajan gol, a Nikolić vjeruje da je i njegova odbrana mogla bolje da reaguje tom prilikom.

"Popustila nam je disciplina u toj situaciji. Ne sjećam se da smo primili ijedan gol iz prekida otkako sam došao u Lokomotivu. Ali i šut je bio nevjerovatan. Znam Soboslaija, jedan je od najtalentovanijih igrača Evrope. Nismo smjeli da ga ostavimo samog. Poslije tog gola oni su dobili na samopouzdanju i od drugog poluvremena je počela potpuno drugačija utakmica. Željeli smo tri boda, nismo uspjeli, idemo dalje", zaključio je Marko Nikolić.

Uprkos činjenici da se Nikolić upisao u istoriju Lokomotive kao prvi trener poslije Jurija Semina koji je vodio klub u Ligi šampiona i potom uspio i da osvoji bod, bivši trener Partizana nije bio previše srećan.

Njegova Lokomotiva već narednog utorka igra vrlo težak meč u Ligi šampiona, jer u Moskvu stiže šampion Evrope - Bajern.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC