• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platili 40.000.000€ da bi im sedeo na tribinima: Legenda Mančester junajteda poludeo na odluke kluba!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Njemu ništa nije jasno...

 doni-van-de-bek-mancester-junajted-patris-evra-platili-40-miliona-da-sedi-na-tribinama Izvor: Guliver/Getty Images/Richard Heathcote, Richard Heathcote/Getty Images Europe

Mančester junajted ne briljira ni na startu nove sezone. Uprkos pobedi na gostovanju Pari sen Žermenu, atmosfera na "Old Trafordu" je i dalje napeta.

"Crveni đavoli" i dalje ne znaju za pobedu na svom stadionu ove sezone, na kojem su devet golova primili od Kristal Palasa i Totenhema, dok je sada nešto o svemu hteo da kaže i Patris Evra.

Možda će vas zanimati

Legendarni levi bek Junajteda, međutim, nije pričao o rezultatima. Njegova tema bio je - Doni van de Bek.

Sjajni Holanđanin koji je doveden iz Ajaksa nakon nekoliko odličnih sezona u Holandiji i dalje ne dobija pravu šansu u timu Olea Gunara Solskjera.

Na gotovo svim mečevima u Premijer ligi ispred njega u rotaciji su i Fred i Skot Mektominej, pa je Van de Bek tako presedeo i čitav meč protiv Čelsija (0:0). Sada se Evra oglasio pitajući zbog čega Van de Bek uopšte ne dobija šansu uprkos činjenici da je letos za njega plaćeno 40.000.000 evra.

“Ljudi, da se razumemo, nemam ništa protiv dečka, ali moram da vas pitam – zašto je Junajted kupio Van de Beka“, zapitao se Evra u programu "Skaj sportsa".

“Svaku utakmicu posmatra sa tribina. Jednostavno, nije nam potreban i to je jedina istina, samo to ne sme niko da kaže javno”, jasan je Francuz.

Na sve to je potom odgovorio i Geri Nevil.

“I dalje je velika misterija način na koji Junajted koristi igrača plaćenog preko 40.000.000 evra. Čini se da on nije u Solskjerovim planovima. Zbog toga mi je sve to nejasno. Što više vreme prolazi i što više ne bude igrao sigurno će se i on u jednom trenutku pitati: ‘Šta ja radim ovde?’ Obično igrača kojeg platiš toliki novac pustiš da igra”, rekao je Nevil.

Van de Bek i dalje nijednom nije bio u startnoj postavi Junajteda u Premijer ligi niti u Ligi šampiona, već je prilike do sada dobijao samo u Liga kupu...

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC