• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan igra da pritisne Zvezdu: Radnički važniji od derbija, ovo je sastav koji izvodi Stanojević!

Autor Dragan Šutvić

Pošto u derbiju nisu uspjeli da smanje zaostatak, mogu u Nišu...

 Radnički Niš Partizan Aleksandar Stanojević sastav Izvor: MN PRESS

Neočekivani kiks Crvene zvezde protiv Javora (0:0) donio je šansu Partizanu da smanji bodovni zaostatak sa devet na šest bodova, ali crno-bijeli nemaju lak zadatak u 12. kolu Superlige!

Gostuju ovog ponedjeljka Radničkom (17.00, Arena Sport) s kojim su prethodnih godina vodili nezaboravne bitke i nisu se uvijek iz Niša vraćali kao pobjednici, ali ovoga puta biće dodatno motivisani pošto mogu da zakomplikuju šampionsku trku.

Možda će vas zanimati

Čekao je dugo Partizan kiks Zvezde, nisu uspjeli ni u međusobnom duelu da smanje zaostatak, pa je tako pobjeda nad Radničkim postala "top misija" u Humskoj nakon iznenađenja Javora.

U najavi utakmice Aleksandar Stanojević je zatražio "strpljenje navijača", pošto je tek nedavno sjeo na klupu crno-bijelih i počeo da pravi svoju ekipu, a upravo će gostovanje na "Čairu" biti jedan od najvećih izazova s kojima se suočavao do sada.

Nije uspio da pobijedi Šarlrou i Crvenu zvezdu, ali bi pobjeda u Nišu, i smanjenje bodovnog zaostatka, učinile Superligu znatno zanimljivijom.

Stanojević neće moći da računa na Sejdubu Sumu, dok je Lazar Marković pod upitnikom, a i dalje je pitanje koliko su spremni Filip Holender i Žan Kristof Bajbek, pa tako "Sportski žurnal" najavljuje da će oni početi sa klupe na "Čairu".

Najavljuje se da će od prvog minuta među stativama biti kapiten Vladimir Stojković, dok će uz njega u zadnjoj liniji biti još Miljković, S. Marković, Banjak i Urošević.

Mjesta u veznom redu su po pravilu rezervisana za Zdjelara i Natha, kraj lijeve aut-linije će igrati Jojić, na suprotnoj Stevanović, na poziciji ofanzivnog veznog očekuje se Lazar Pavlović, dok će napadač ponovo biti Takuma Asano.

Partizan je na posljednjem gostovanju u Nišu pobijedio 4:1, ali je prije toga bilo 1:1, 1:3, 2:2, 0:1...

Sada je na njihovu klupu sjeo i bivši pomoćnik crno-bijelih Milan "Đumi" Đuričić i vidjećemo da li će uspjeti da pobijedi ekipu koju najbolje poznaje u Superligi.

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC