• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević prezadovoljan Markovićem, najavio još jednog štopera: On kao reprezentativac sigurno zaslužuje šansu!

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za štampu o narednom meču crno-belih.

 Stanojević prezadovoljan Markovićem, najavio još jednog štopera: On kao reprezentativac sigurno zaslužuje šansu! Izvor: YouTube/FK Partizan

Fudbaleri Partizana u narednom meču igraju sa Radničkim u Nišu, a trener crno-belihAleksandar Stanojević najavio je težak meč. 

"Spremamo se za jedno teško gostovanje, jedan veliki ispit za nas. Ekipa izgleda dobro, protiv Bačke smo odigrali bolje nego na prethodnom meču"", istakao je Stanojević

Ima Partizan problema sa povredama, nova pojačanja su rovita, a neki ključni igrači poput Sejdube Sume će morati na dužu pauzu. Ipak, na to se u taboru crno-belih ne obaziru. 

"Sve su to normalne stvari, sve je to posledica toga što neki igrači nisu igrali, nisu imali kontinuitet. Polako se spremamo, pokušavamo da imamo rezultat i igru. Ja uvek kažem, ne znam da li ja tražim opravdanje za nešto. Nikada, ni pred derbi nisam niti pričao o tome niti kukao. Jedino što tražim je strpljenje. Bitno mi je da smo mi strpljivi, da su igrači strpljivi i da verujemo da će to biti bolje", naglasio je Stanojević. 

Partizan neće tražiti pojačanja u odbrani, ali neki novi igrači će sigurno dobiti šansu. 

"Ne tražimo pojačanja, mi imamo četiri štopera. Vujačića nisam uspeo ni da probam ni da vidim, ali sigurno da on kao reprezentativac Crne Gore zaslužuje šansu i dobiće je. Mi imamo četiri dobra štopera, nemamo potrebe za novim igračem, pogotovo jer se Sveta pokazao kao odlično pojačanje, prezadovoljan sam", pohvalio je trener tima iz Humske mladog defanzivca svog tima. 

Što se tiče Žana Kristofa Bajbeka, on se polako vraća u ritam. 

"Zadovoljan sam u kakvom je stanju. kako je igrao. Nije u ritmu, neće biti u ritmu u narednom periodu. Moramo da budemo strpljivi i da ga sačekamo", rekao je i nastavio o novim pojačanjima: 

"Bajbek može da izdrži poluvreme. Holender je u ekipi, imao je dva treninga sa ekipom i upoznajemo se. On je spreman, samo je pitanje kako će se upoznati sa timom. Konkurisaće u Nišu", otkrio je Stanojević i osvrnuo se na povrede svojih ofanzivnih vezista. 

"Suma ne verujem da će skoro, a Lazar Marković će već možda za ovu utakmicu biti spreman, tako da je on dobro", dodao je Stanojević. 

Do sada je Partizan rotirao tri golmana, ali zna se ko je neprikosnoven na golu. 

"Znate šta, Stojke je neprikosnoven i on će uvek braniti pogotovo ove teže utakmice. Obojica drugih golmana su pokazali da može ozbiljno da se računa na njih i naravno da ćemo rotirati. Stojke će sigurno braniti u Nišu", otkrio je Stanojević. 

Na kraju su ga pitali i o Lazaru Pavloviću koji je odlično odigrao na prethodnom meču sa Bačkom. 

"Mlad igrač ne može posle jedne utakmice da se izbori za mesto startera. On mora da bude konstantan da ne bi posle bio sklonjen na duže vreme. Što se tiče Lazara ja sam prezadovoljan kako je igrao i kako radi, sigurno će on biti budućnost Partizana, to nema veze sa Sumom, On mora da nauči da igra na više pozicija, sada je pokazao da može da igra i iza Sume. Kod mene uvek ima mesta za dobrog igrača. Dobijaće šansu, samo videćemo u kom stepenu", završio je Stanojević. 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odgovarao je na novinarska pitanja pred gostovanje u Nišu.
Izvor: YouTube/FK Partizan

(mondo.rs) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC