• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobeđivali smo Zvezdu prvaka Evrope, ali to niko ne pamti: Mijatović bi menjao Partizanove trijumfe u derbiju za titulu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Jeste Partizan bio bolji u mnogim prethodnim derbijima, ali titule se računaju"

 predrag-mijatovic-partizan-crvena-zvezda-derbiji-menjao-bih-pobedu-u-derbiju-za-titulu Izvor: MN PRESS

Legendarni Predrag Mijatović iz Španije prati situaciju u Partizanu, gde je ostavio dubok trag devedesetih i kome se i danas vraća kada je u Beogradu.

Čuveni napadač reprezentacije Jugoslavije u intervjuu "Kuriru" govorio je o aktuelnom trenutku crno-belih i rekao da ga bole kiksevi ekipe na startu sezone.

Možda će vas zanimati

"Svakako da nije prijatno. Kao što je emocija prisutna kad se pobeđuje, tako je i sad kad se gubi, nažalost, u onom težem obliku. Sezona je počela dosta čudno i žao mi je što Partizan ne liči na sebe", izjavio je on.

"Ja u Partizanu? Nije realno"

Legendarni "Mijat" je svestan da bi mnogi hteli da se on vrati u Humsku, na neku od rukovodećih pozicija, ali objašnjava da to sada nije realno. "Često se pominje moje ime, bilo da je direktno za učešće u rukovođenju kluba ili indirektno, u vidu saveta i pomoći sa strane. Međutim, takav posao iziskuje 24 časa rada, Partizanu se treba maksimalno posvetiti. A kao što znate, ja ne živim u Srbiji, daleko sam i možda ne bi trebalo da komentarišem mogućnost mog angažovanja u klubu"

"Ne treba tražiti krivce, već treba pronaći rešenje. Nema se vremena za upiranje prstom u bilo koga, svaki dan je bitan za Partizan, zato je potrebno rešavati probleme i u koraku donositi rešenja koja će vratiti klub na pobednički kolosek", dodao je legendarni napadač.

Mijatović je rekao da je njegova ljubav sa Partizanom obostrana, kao i da se povremeno čuje sa generalnim direktorom Milošem Vazurom. Takođe, osvrnuo se i na niz dobrih rezultata crno-belih u derbijima, uz objašnjenje da bi uspehe protiv Zvezde menjao za titulu.

"Derbi je nešto u čemu svaki put uživam podjednako kao i kada gledam Svetsko prvenstvo. I jeste Partizan bio bolji u mnogim prethodnim derbijima, ali titule se računaju. Ko još pamti derbi iz mog vremena kad smo pobedili Zvezdu, šta to vredi kada je ta Zvezda bila šampion Jugoslavije, Evrope i sveta. Eto, radije bih menjao pobedu ili dobru igru u derbiju za titulu", uz osmeh je Mijat završio razgovor.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC