I dalje igra

Prelepa brazilska odbojkašica noćas je vatreno navijala! Njen tim je konačno osvojio najveći trofej Južne Amerike (FOTO)

Autor Nebojša Šatara

Ekipa je stigla do velikog, velikog trofeja.

Izvor: Instagram/jaqueline/printscreen

Svojevremeno je sa reprezentacijom Brazila osvojila dva zlata na Olimpijskim igrama, bila tri puta na postolju na Svetskim prvenstvim i ima desetine klupskih i reprezentativnih trofeja. Ali...

Fudbal je svetinja u Brazilu. Tako je i Žakelin Karvaljo (37), jedna od najlepših i najboljih odbojkašica u istoriji te zemlje ''ludela'' zbog trofeja svog voljenog Palmeirasa u velikom meču protiv Santosa!

Njen omiljeni klub je sinoć osvojio Kopa Libertadores, najveće klupsko takmičenje u Južnoj Americi, a Žakelin je pre i nakon meča pokazala da detaljno prati susret koji su milioni Brazilaca čekali sa mnogo nestrpljenja.

Iako je profesionalna odbojkašica, mnogo pažnje je posvetila fudbalskoj utakmici.

Žakelin je i dalje aktivna, iako u poznim igračkim godinama. Trenutno igra u Brazilu, gde je provela veći deo karijer,e a samo je tri sezone provela u evropskoj odbojci. Udata je za kolegu Murila Endresa, sa kojim ima sina, a na Instagramu se često hvali fantastičnim izgledom.

Naravno, kako drugačije, sinoćni meč Palmeirasa i Santosa - koji je rešen u 99. minutu, pratila je u dresu svoje najdraže ekipe.

(mondo)

Tagovi