• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija pravi klub na drugom kraju svijeta: Trofejna odbojkašica iz Brčkog će igrati za njega!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čudna, ali i zanimljiva vijest stiže iz svijeta odbojke.

 Srbija pravi klub na drugom kraju svijeta: Brankica Mihajlović će igrati za njega! Kina Izvor: MN PRESS

Kineski grad Šenžen i Odbojkaški savez Srbije kreću u neobičnu saradnju. Srbija će dobiti klub u drugoj državi, na drugom kontinentu i ta ekipa e se takmičiti u veoma jakoj kineskoj ligi!

Već od sezone 2021/22 u gradu koji se nalazi nedaleko od Hong Konga će se pričati srpski, pošto će stručni štab i igrački kadar činiti treneri i odbojkašice iz Srbije!

MONDO U ANTALIJI

Tim će se zvani Šenžen Kina-Srbija, a predstavljanje neobičnu saradnju srpske i kineske škole odbojke. Kako prenosi portal ''24sedam'', već se znaju i konture nove ekipe.

Na trenerskoj klupi treba očekivati Branka Kovačevića koji trenutno predvodi Železničar iz Lajkovca, a dugogodišnji je pomoćnik Zorana Terzića u reprezentaciji. Očekuje se da dio stručnog štaba bude i Milan Gršić, koji trenutno vodi seniorsku ekipu TENT-a.

Naravno, biće mjesta i za srpske igračice. Jedna od njih već ima iskustva igranja u Kini, Japanu i Južnoj Koreji, pa joj Azija neće biti strana.

Za novu ekipu će nastupati Brčanka Brankica Mihajlović, proslavljena reprezentativka Srbije i aktuelna igračica Fenerbahčea. Njoj će društvo praviti sve djevojke koje su do skoro nosile dres ugašenog Bajia, a ostatak ekipe će biti popunjen kada se vidi kakva su pojačanja potrebna.

Brankica Mihajlović ima srebro sa Olimpijskih igara, zlatnu medalju sa Svjetskog prvenstva i dva zlata sa prvenstva Evrope. Pored brojnih drugih manjih trofeja, ona bi bogatom karijerom i velikim iskustvom mogla da pomogne novom timu na početku njegovog postojanja.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC