• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac upalio motore: Crveno-plavi odradili prvi trening!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbaleri Borca odradili prvi trening na pripremama u Antaliji.

 mondo u Antaliji FK Borac odradio prvi trening Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Poslije cijelog dana koji su proveli u petak na putu, fudbaleri Borca uspjeli su da se odmore, a u subotu ujutro počeli su sa treninzima na pripremama u turskoj Antaliji.

Dok se čeka sunce i osjete kapi kiše na ugodnih petnaestak stepeni u turskom ljetovalištu, crveno-plavi su radili u teretani podijeljeni u dvije grupe.

Prvih sat vremena treninga koji je vodio pomoćnik Predrag Božić pripalo je grupi mlađih igrača, a onda su svoja mjesta zauzeli oni iskusniji.

"Poslije dužeg i napornog puta došli smo tu u stalnu bazu Fudbalskog kluba Borac, poznat nam je hotel, sve je brzo i dobro organizovano. Jutros smo krenuli sa radom kroz trening u teretani, poslijepodne ćemo na teren, a već sutra ćemo imati utakmicu", rekao je Maksimović i dodao da njegova ekipa ima odlične uslove u Antaliji.

"Imali smo malo problema , nesreću u Trebinju da je bila poplava, u Banjaluci snijeg, ali uspjeli smo da uradimo sve što smo planirali. Neko će reći da je 15 ndana u Antaliji dug period, ali dobro znam šta je 15 dana dobrog rada. Momci su profesionalci, znaju šta ih očekuje, bez obzira bili najbolji ili najgori uslovi mi moramo da uradimo pripreme na pravi način i da dočekamo te posljednje dvije nedelje i početak prvenstva", rekao je Maksimović.

Nakon treninga u teretani igrači Borca u subotu poslijepodne od 18 časova odradiće i trening na terenu kompleksa Titanik u Antaliji.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

IXI

Samo jako Borče!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC