ODGOVORIO

Oglasio se! Kangina prva poruka poslije skandala: Zvezdin as jednim potezom odgovorio na optužbe! (FOTO)

Autor Bojan Jakovljević

Fudbaler Crvene zvezde je od utorka na udaru poslije vijesti pristiglih iz Afrike.

Izvor: MN PRESS

Pravo niotkuda u utorak je u Srbiji i šire odjeknula fudbalska vijest čak iz Afrike, o identitetu fudbalera Crvene zvezde.

Iz Afrike su stigle informacije da je Gelor Kanga, reprezentativac Gabona, zapravo fudbaler drugačijeg imena i datuma rođenja, ali i nacionalnosti!

Možda će vas zanimati

Naime, sve je iznenadila vijest iz DR Konga, odakle tvrde da je Kanga zapravo fudbaler imena Kiaku-Kiaku Kianga i da ima pet godina više nego što mu piše u zvaničnoj krštenici.

Navodi se i da nije Gabonac, već da je rodom iz Demokratske Republike Kongo, o čemu se odmah oglasila i Crvena zvezda pruživši podršku njenom igraču.

A sada se prvi put poslije svega oglasio i Gelor Kanga. Tačnije, načinio je prvi potez na društvenim mrežama.

Kanga je na svom Instagram profilu promijenio profilnu fotografiju, na kojoj umjesto njegovog lika sada stoji - zastava Gabona!

Fudbaler Zvezde je osim toga na "storiju" okačio i fotografije podrške koje je primao u prethodna 24 sata, a u pojedinim Kangi poručuju da izdrži.

Izvor: Instargam/guelor1990/Printscreen

Kanga u svom zvaničnom imenu na Instagramu drži i godinu 1990. koja je godina njegovog rođenja, dok tvrdnje iz DR Konga navode da je Zvezdin fudbaler zapravo rođen 1985. godine...

Izvor: Instagram/guelor1990/Printscreen

Tagovi