• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupan korak "rudara" ka tituli. Spektakl u Zvorniku: Preokreti, sedam golova i pobjeda Drine!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Odigrane utakmice 25. kola m:tel Prve lige Republike Srpske.

 m:tel prva liga rs 25. kolo rezultati i strijelci Izvor: Promo/FK Ljubić Prnjavor

Minimalnom pobjedom u Prnjavoru, fudbaleri Rudar Prijedora napravili su još jedan, krupan korak ka ostvarenju cilja - osvajanju titule šampiona i povratka u premijerligaško društvo.

Gol vrijedan tri boda protiv Ljubića postigao je rezervista Dejan Glišić u 73. minutu, koji je tako Prnjavorčanima nanio treći uzastopni poraz, a svoj tim zadržao na šest bodova prednosti ispred Leotara.

Možda će vas zanimati

LJUBIĆ - RUDAR PRIJEDOR 0:1 (0:0)

LJUBIĆ: Zeljković, Radaković, B. Žižak, Segić, Savanović (81. Milanović), Subić (77. A. Žižak), Mušić (81. Račić), Guzijan, Živković, Komlenović (65. Jagodić), Jaćimović. Trener: Darko Maletić.

RUDAR PRIJEDOR: Topolović, Pekija, Santos (63. Bilbija), Burazor, Amoa (46. Gavranović), Radulović (63. Stjepanović), Marić (68. Glišić), Matović, Ivetić, Jakupovič, Marmat (46. Kulenović). Trener: Marko Tešić.

Trebinjci su takođe bili uspješni u 25. kolu m:tel Prve lige Republike Srpske. Na svojim "Policama" bez većih problema savladali su Sutjesku 2:0. Danilo Šipovac već u 8. minutu asistirao je Lazaru Zečeviću za vođstvo domaćih, da bi se Zečević početkom nastavka našao u ulozi asistena, a konačnih 2:0 postavio je Nikola Medan.

Spektakularna utakmica sa sedam pogodaka i dva velika preokreta viđena je u Zvorniku.

Domaća Drina povela je 2:0 golovima Matije Tadića i Dušana Ristovića (oba puta asistent je bio kapiten Aleksandar Ilić) i činilo se da će domaći sigurno slaviti u ovom meču. Ipak, Modričani su se probudili. Prvo je u finišu prvog dijela Nemanja Kojić iznudio kazneni udarac, a zatim ga i realizovao, pa se na pauzu otišlo s rezultatom 2:1.

U samo desetak minuta nastavka Modričani su stigli do potpunog preokreta. Prvo je Aleksandar Demonjić pogodio za 2:2, nakon čega je štoper gostiju Vlado Koprivica postigao spektakularan gol sa 30 metara za 2:3.

Ipak, dva brza primljena gola nisu poremetila Zvorničane, koji su smogli snage prvo da izjednače, a zatim i dođu do preokreta i slavlja. Novica Marković ušao je s klupe i postigao dva pogotka za konačnih 4:3.

Iako su fudbaleri Jedinstva poveli već u četvrtom minutu susreta pogotkom Stefana Božića, u duelu sa Slobodom ostali su bez ičega. Prvo je "rezervista" Milan Zec izjednačio na 1:1, a zatim asistirao još jednom igrčau koji je ušao s klupe, Mariju Desnici, za 1:2.

Uzbudljiv meč viđen je i u Dervent. Gosti iz Etno-sela Stanišići poveli su u ranoj fazi susreta golom Miloša Nikolića, ali je i na ovom duelu viđen preokret. Prvo je Miloš Jokić u šesnaestercu Zvijezde 09 sapleo Miloša Perovića, koji je preuzeo odgovornost i pogodio iz penala za 1:1, da bi Slobodan Đekić donio prednost Dervenćanima. Činilo se da će Tekstilac upisati tri boda, ali je dva minuta prije kraja Ognjen Stjepanović nakon kornera sjajno pogodio glavom mrežu Dejana Plisnića i završilo je 2:2.

Borac je u Kozarskoj Dubici stigao do sigurnog trijumfa protiv Željezničara 4:1. Domaći su stekli četiri gola prednosti, a briljirao je dvostruki strijelac Ognjen Krneta. Oba tima meč su završila sa po desetoricom igrača. Prvo je u taboru Banjalučana "pocrvenio" Ostoja Šaula, nakon čega je direktan crveni karton dobio Borislav Topić.

Golova nije bilo u duelu Kozare i Slavije, odnosno Podrinja i Sloge.

M:TEL PRVA LIGA RS - 25. KOLO:

Kozara - Slavija 0:0

Podrinje - Sloga 0:0

Ljubić - Rudar Prijedor 0:1 (0:0)
/Glišić 73/

Jedinstvo - Sloboda 1:2 (1:1)
/Božić 4 - Zec 38, Desnica 50/

Borac - Željezničar 4:1 (2:0)
/Pekić 10, Kremenović 41, Krneta 52, 71 - Kostadinović 81/

Leotar - Sutjeska 2:0 (1:0)
/Zečević 8, Medan 49/

Tekstilac - Zvijezda 09 2:2 (2:1)
/Perović 12 pen, Đekić 26 - Nikolić 5, Stjepanović 88/

Drina - Alfa Modriča 4:3 (2:1)
/Tadić 11, Ristović 35, Marković 64, 67 - Kojić 45 pen, Demonjić 47, Koprivica 56/

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC