Fudbal

Željo poražen od Radnika u Bijeljini na 2 od posljednje 3 utakmice, Jagodić: Vjerujem da to može da se desi i u nedjelju

Autor Dragan Šutvić

Radnik će sutra ugostiti fudbalere Željezničara

Izvor: MONDO/Igor Stanišić

Bijeljinski Radnik u prvih pet premijerligaških mečeva nije upisao nijednu pobjedu.

Semberski premijerligaš je uknjižio dva remija (Široki Brijeg i Velež) i tri poraza (Leotar, Sloboda i Sarajevo), a prvu narednu šansu da dođu do prvog trijumfa izabranici Vlade Jagodića imaće sutra od 19 časova na domaćem terenu, kada će odmjeriti snage sa Željezničarom.

"Očekuje nas nastavak teškog rasporeda, u šest kola igramo sa pet velikih klubova. U goste nam dolazi jedan od velikana bh. fudbala. Iako to nije onaj Željezničar od prije godinu-dvije, i dalje je to jedna jako dobra ekipa. Međutim, mislim da ćemo u nedjelju prekinuti našu lošu seriju jer Radnik jako dugo nije upisao pobjedu. Naš položaj na tabeli nije ogledalo naše igre. Imamo taj veliki problem sa realizacijom i na tome u posljednje vrijeme jako mnogo radimo. Postigli smo potrebni nivo fizičke spreme u šta smo se mogli uvjeriti u drugom poluvremenu protiv Sarajeva, samo nam nedostaje više odlučnosti u fazi napada. Željezničar je od 2005. godine samo tri puta poražen u Bijeljini, od toga dva puta u posljednje tri utakmice na Gradskom stadionu", rekao je Jagodić u najavi utakmice.

Utakmica u Bijeljini počinje u 19 časova.

M:TEL PREMIJER LIGA BiH – 6. kolo

Subota:

Sloboda – Sarajevo (19.00)

Zrinjski– Tuzla siti (21.00)

Nedjelja:

Rudar Prijedor – Borac (17.00)

Radnik – Željezničar (19.00)

Široki Brijeg – Velež (21.00)

25. avgust:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt