Ružno!

Haos u Juventusu - Alegri psovao igrače! Kamere uhvatile psovku, bijesan je na petoricu fudbalera?!

Autor Bojan Jakovljević

Veliki problemi za slavni klub na početku nove sezone.

Izvor: Profimedia

''Vi igrate za Juventus, je*ote'', rekao je Masimilijano Alegri dok je napuštao teren nakon meča Juventusa i Milana u četvrtom kolu Serije A. Taj meč završen je 1:1, tim iz Torina nema pobjedu u prvenstvu za sada i ovo je njihov najlošiji start u posljednjih 60 godina. Problema ima koliko god hoćete...

Pogodak Alvara Morate neutralizovao je golom Ante Rebić, a Maksu Alegriju je još jedan remi na početku sezone zadao nove glavobolje - iako on priča o tituli. Nije ni čudo što je morao da opsuje, ali su to uhvatile i kamere, na njegovu žalost.

I rečenica koju je izgovorio sasvim je tačna, zbog toga mu niko ništa ne može reći. Problem je samo što je neprikladna i što je došla u pogrešnom trenutku, kada fudbalerima slavnom tima iz Torina treba da zbiju redove.

Što bi rekao Đorđo Kjelini ''ovo nije tim''... I stvarno nije, ali ovo nije način da grupa momaka koja silom prilika igra za Juventus postane ekipa koja ima šampionski karakter i rivale u Seriji A melje kao što je to Alegrijev Juventus radio u prvom mandatu.

Psovka Maksa Alegrija centralna je tema italijanskih medija, a priča se i o čak petorici fudbalera na koje je kivan. Postoje dvije teorije o tome čiji je nastup iskusni trener opsovao nakon meča protiv velikog rivala.

U jednoj su žrtve bili ofanzivci Kuluševski - Ken - Kjeza, koji su u igru ušli u finišu susreta. Sa njima na terenu Juventus je djelovao inferiorno, a pored toga što nisu mogli da priprijete i postignu drugi gol, napravili su svom timu i mnogo problema u defanzivi.

Kao da taj igre nisu baš najbolje shvatili, iako kod Alegrija svi imaju obavezu da igraju u odbrani.

Druga teorija kaže da je italijanski stručnjak poludio zbog ponašanja Vojćeha Ščesnog i Adrijena Rabioa. Njih dvojica razmijenili su nekoliko riječi ili rečenica nakon što Francuz nije dobro ispratio Ante Rebića kod Milanovog gola za izjednačenje.

Zbog tih malih sukoba sa terena, ali i ovakve reakcije Alegrija, sladi se ovih dana cijela Italija. Tim koji je deceniju dominirao italijanskim fudbalom danas je u veoma teškoj situaciji i potrebni su mu rezovi...

Nakon četiri odigrana kola Juventus ima dva osvojena boda i nalazi se u zoni ispadanja.