• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus u zoni ispadanja, on misli o tituli: Alegri je bijesan, bez Ronalda se "raspadaju" - Možemo da ih stignemo!

Autor Dragan Šutvić

Trener Juventusa nimalo nije zadovoljan.

 juventus u zoni ispadanja alegri ne odustaje od titule  Izvor: Profimedia

Fudbaleri Juventusa ni u četvrtom meču nove sezone Serije A nisu uspjeli da upišu pobedu! Kristijano Ronaldo je otišao i u timu kao da nedostaje pravih pobednika - poslije dva poraza i jednog remija nakon prva tri meča, ni gostovanje Milanu nije donijelo pobedu.

Veliki italijanski derbi su imali "u rukama", ali je gol Ante Rebića doneo Milanu bod, a trenera Juventusa Masimilijana Alegrija - razbjesnio!

Možda će vas zanimati

Juventus je sada poslije četiri meča u zoni ispadanja, sa samo dva boda, i uz Kaljari i Salernitanu, jedini je klub koji još nije upisao trijumf. Tako nešto nije se "bjankonerima" desilo 60 godina, pa ne čudi da su u torinskom klubu "upaljeni svi alarmi".

Trener Alegri nije bio zadovoljan rezultatom, ali vjeruje da Juventus i dalje može da se bori za titulu. Zaostatak nad Interom i Milanom je osam bodova, a ako Napoli savlada Udineze, biće čak 10 bodova u odnosu na lidera na tabeli.

"Ovako se ne osvajaju titule. Večeras sam ljut oko onoga što se desilo. Igrali smo jako dobro u prvom poluvremenu, dozvolivši jedan šut, ali u drugom smo umalo izgubili. Kontrolisali smo meč dok oni nisu izjednačili, ali kad igraš dobro i imaš vođstvo 15 minuta pred kraj, moraš da se braniš s nožem u zubima", rekao je Alegri.

On, ipak, misli da ih ovaj remi održava u trci za titulu.

"Nažalost, izgubili smo fokus i neophodnu želju. Ovaj rezultat je važan. Da nas je Milan pobijedio, ispali bismo iz trke za skudeto. Sad imamo šansu da se vratimo, ali sve počinje od posljednjih 15 minuta utakmice gdje moramo da se poboljšamo. Ne možemo samo da dajemo golove", rekao je Masimilijano Alegri.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC