Šta nas ovdje čeka?

"To je strašno, šta će mi se desiti ako odem?" Mbape otvorio dušu, bogati šeik ga prestravio jednom rečenicom!

Autor Bojan Jakovljević

Mladi Francuz se potresao zbog izjava sa vrha.

Izvor: Profimedia

Kilijan Mbape otvorio je dušu i ispričao zbog čega zapravo želi da napusti PSŽ, a sada je dodatno pojasnio šta mu je zasmetalo kod odnosa kluba prema njemu. 

PSŽ je sada doveo Lionela Mesija i uprario ga sa Mbapeom i Nejmarom, ali bi taj napad mogao da se raspadne već naredne godine, jer je mladi Fracuz spreman da ode bez obeštećenja. A upravo to ne želi Naser Al-Kelafi!

"Biću vrlo jasan, Kilijan Mbape će ostati u PSŽ-u, nikada ga nećemo prodati i nikada neće otići bez obeštećenja", rekao je on, a to je naljutilo njegovog napadača. 

On je sada otkrio da su te riječi bile jako čudne i da su ga uplašile. Sada nije siguran šta to može da znači za njegovu budućnost. 

"Strašno je kada tvoj predsjednik kaže: 'On nikada neće otići bez obeštećenja'. Kada sam to čuo, bio sam u šoku. Razmišljao sam: *Šta će se ovdje desiti?'", otkrio je on. 

Njemu sadašnji ugovor ističe na kraju sezone, a otkriveno je da ga PSŽ još nije ni otplatio Monaku. Poznato je da ga Real Madrid želi, ali iako će na kraju sezone postati slobodan igrač očigledno situacija nije tako jednostavna.