• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape otvorio dušu - tražio sam da odem, za vaše dobro: Svi pričaju o klanovima u PSŽ, a on ide zbog drugog razloga

Kad nije ovog ljeta, onda će sljedećeg.

 kilijan mbape htio sam da odem da psž zaradi Izvor: Profimedia/Mehdi Taamallah/NurPhoto

Francuski napadač Kilijan Mbape umalo je postao zvijezda ljetnog prelaznog roka pošto je odbio novi ugovor u Parizu, da bi potom Real Madrid ponudio 170 miliona evra za njegove usluge.

Naljutio se PSŽ pošto su smatrali da je to premalo, optužili su Real Madrid da su tim potezom samo željeli da pokađu Mbapeu da ga žele i idućeg ljeta kada će moći da bira klub i promijeni sredinu bez obeštećenja. Sve je realnije da će se to desiti, što je i sam napadač potvrdio u intervjuu za francuski RMC.

"Tražio sam da odem iz kluba", prvi put je otvoreno rekao Kilijan Mbape.

"Od momenta kada sam odlučio da neću da produžim ugovor - želio sam i da klub zaradi na mom transferu kako bi mogli da dovedu kvalitetnu zamjenu. Pari Sen Žermen mi je dao mnogo, uvijek sam bio srećan ovdje, ove četiri godine su zaista bile nevjerovatne", dodao je napadač.

Stigao je Mbape u Pari Sen Žermen nakon brutalnih igara u Monaku, u ljeto 2017. godine. prvo na pozajmicu, pa je plaćen 145 miliona evra ljeto kasnije, ali je ljubav "pukla" zbog Nejmara, Mesija...

"Rekao sam na vrijeme kako bi klub mogao da reaguje. Htio sam da svi iz toga izađu jači, da pružimo ruku jedni drugima i napravio dobar dogovor... Na kraju sam rekao - ako nećete da odem, onda ću ostati", zaključio je Mbape koji će ove sezone sa Parizom pokušati da osvoji prvi trofej Lige šampiona.

Mbape je inače veliki navijač Real Madrida i zbog toga je insistirao da ode u "kraljevski klub", a oni će na kraju jednog od najboljih igrača sveta dobiti bez obeštećenja. Ako se nešto ne promijeni...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC