POSLJEDNJE INFORMACIJE

Zvezda u problemu - pogođen i pomoćni sudija! Stižu i dobre vijesti - Italjanu naprsla lobanja, ali se osjeća bolje!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda će biti u strahu ove nedjelje pošto zbog haosa na kraju meča ne bi bilo iznenađenje da UEFA otvori istragu, pošto ni za manje incidente nisu "progledali kroz prste".

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je sinoć izgubila od Mitjilanda (0:1) i tako sebi zakomplikovala život kada je u pitanju plasman u nokaut fazu, međutim to trenutno nije najveća briga.

Nakon susreta na stadionu "Rajko Mitić" došlo je do nereda u kojima je deblji kraj izvukao kondicioni trener Federiko Panonćini. Bijesni navijači Zvezde su gađali igrače Mitjilanda i sudije, međutim jedan predmet pogodio je i člana stručnog štaba crveno-bijelih zbog čega je hitno prevezen u bolnicu.

Sa njim je bio i Dejan Stanković, u međuvremenu je poznato da je kondicionom treneru Zvezde naprsla lobanja i da je zbog toga zadržan u bolnici, dok nove informacije govore da se osjeća bolje i da će uskoro izaći iz bolnice.

Takođe, isti izvor navodi i da je tvrdim predmetom pogođen i jedan od pomoćnih sudija, prenosi "Mozzart Sport". Nezvanično, u pitanju je Peter Bognar koji je bio linijski sudija ispred zapadne tribine. U slučaju da je to istina, kao i da je delegat utakmice to unio u izvještaj, jasno je da Zvezdu čeka kazna.

Dobro je poznato da je UEFA prethodnih godina znala da "rebne" Zvezdu i zbog manjih propusta, kao višestruki prestupnik uvijek je na oku čelnika iz Niona, a vidjećemo šta će se sada desiti.

Za sada nije pokrenuta istraga, a podsjetimo da Zvezdi preostaje borba za plasman u nokaut fazu.

Prepustili su prvo mjesto, pa su sada otvorene baš sve opcije - od povratka na čelnu poziciju koja donosi lakšeg rivala u nokaut rundi, pa sve do eliminacije...