• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka pred tunelom "Marakane", intervenisala hitna pomoć: Pogođen član Zvezdinog stručnog štaba, Danci zahvaljuju Borjanu

Autor Dragan Šutvić

Burno je bilo poslije utakmice na stadionu "Rajko Mitić", a Milan Borjan je poslije meča otišao ispred sjeverne tribine

 crvena zvezda mitjiland incident u tunelu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je bolno izgubila od Mitjilanda i sada je njen put kroz grupnu fazu Lige Evrope komplikovaniji nego do ovog četvrtka.

Poslije napete utakmice, koju je Zvezda započela i završila crvenim kartonima i u kojoj je izgubila autogolom Gelora Kange, ispred tunela brzo je dovezeno vozilo Hitne pomoći.

Na putu ka svlačionici pred tunelom je navodno pogođen jedan od članova Zvezdinog stručnog štaba, a u nastaloj gužvi fudbaleri danskog Mitjilanda nisu smjeli da prođu, pa im je pomogao kapiten crveno-bijelih Milan Borjan.

On je stao ispred sjeverne tribine i zatražio od navijača da ne gađaju ka tunelu, gdje su meta bili arbitri. Danci su tako mogli da bezbejdno prođu i zbog toga su bili zahvalni kapitenu crveno-bijelih.

Portparol Crvene zvezde Miljan Milošević objasnio je na konferenciji za novinare šta se dogodilo.

"Borjan je sasvim u redu, ništa strašno se nije desilo. Navijači su burno reagovali kada su izlazili arbitri, tu je nastala gužva, Borjan je bio spreman da da izjavu poslije toga, ali pošto se odužila situacija sa redarima i policija je izašla da zaštiti prolaz u tunel, to se odužilo i zato nije mogao da da izjavu. Mi ćemo se od strane kluba potruditi da sutra imate Borjanovu izjavu i sve što dajemo sa treninga, da vidite da je sve u najboljem redu", rekao je on.

"Borjan je pravi džentlmen"

"Borjan je pravi džentlmen, došao je u svlačionicu, objasnio je da je takav fudbal, da su strasti vrele, da se to dešava i pokazao je da je pravi kapiten sa njegove strane", rekli su iz Mitjilenda na konferenciji za novinare.

Iz Zvezde nisu izlazili u javnost sa detaljima incidenta koji nije bio potreban crveno-bijelima poslije brojnih kazni sa kojima se suočavala.

"Čim ustanovimo šta se desilo, klub će se oglasiti. Dejan Stanković se izvinjava, zadržaćemo sve za sebe i izaći ćemo tada u medije. Opet kažem, Borjanu ništa ne fali, sve je u najboljem redu".

Stanković se poslije meča nije pojavio na konferenciji za novinare, klupski portparol prenio je njegovo izvinjenje, uz obećanje da će šef struke crveno-bijelih biti pred novinarima uoči naredne superligaške utakmice.

Zvezda će sljedeći meč odigrati protiv Vojvodine, u nedjelju od 16.45.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC