Fudbal

Otkriveni detalji burnog sastanka: Partizan ne mijenja trenera, ali ne vjeruju svi u Stolicu!

Autor Bojan Jakovljević

Važan dan u Humskoj protekao bez promjena - Ilija Stolica ostaje trener crno-bijelih.

Izvor: MN PRESS

Poslije još jednog kiksa na početku sezone, u Partizanu je ponedjeljak bio dan za važan sastanak, na kojem je donesen zaključak – Ilija Stolica ostaje trener crno-bijelih, prenosi Mozzart sport.

Ipak, iako će Partizan nastaviti sa istim šefom struke do daljeg, definitivno je da u Humskoj postoje "šumovi" u odnosu Stolice i sportskog direktora Ivice Ilieva i ostaje da se vidi koliko će i kako crno-bijeli funkcionisati u takvoj "pat poziciji".

Prema podacima sa sastanka, dio rukovodstva izgubio je povjerenje u trenera poslije kikseva protiv Radničkog u Nišu i TSC-a na početku sezone, dok sa druge strane Stolica ne osjeća da ima podršku kluba za procese koje je pokrenuo i koji, kako je naglasio, traže vrijeme.

U ovom trenutku, djeluje izvjesno da će Stolica dobiti šansu da nastavi i u utakmici protiv Novog Pazara u petak i u narednim evropskim izazovima u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Za to vrijeme, trusno tlo u Humskoj biće u centru pažnje, pogotovo ako Stoličin tim ne zaigra bolje i ne počne da pobjeđuje.