Bravo!

Piksi poletio, pa viknuo - Vi niste normalni, majke mi! Sjajne scene poslije pobjede Srbije, letio je i Mitar! (VIDEO)

Fudbaleri Srbije savladali su Norvešku u Oslu, olakšali sebi posao na žrijebu za kvalifikacije za Euro, ušli u elitnu grupu Lige nacija i to na pravi način i proslavili.

Izvor: MN PRESS

Igra Srbije u Oslu je bila veličanstvena, rezultat je bio sjajan, a nakon toga je uslijedilo fenomenalno slavlje na terenu! Igrači su nakon utakmice rešili da priđu selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i da sa njim proslave ovaj uspjeh i ulagak u A ligu Lige nacija. 

Predvođeni Aleksandrom Mitrovićem koji je prvi prišao "orlovi" su podigli selektora, a onda ga bacali kako bi proslavili pobjedu. To ga je prilično iznenadilo, pa je moglo da se čuje:

"Dobro je, vi niste normalni majke mi", od sjajnog stručnjaka na klupi Srbije.

Tu nije sve stalo, jer se onda začulo: "'Ajmo Mitra malo, 'ajde, 'ajde, 'ajde", a onda je u zrak poletio i sjajni napadač koji je na ovom meču postigao svoj 50. gol u nacionalnom timu. Pogledajte kako je to izgledalo na travi Ulevala:

Sada Srbija čeka Katar! Ostalo je još nekoliko mjeseci do početka Svjetskog prvenstva, a naš tim je svoje posljednje takmičarske utakmice pred ovo takmičenje odradio sjajno i sa velikim samopouzdanjem čeka nastup na Svjetskom prvenstvu.