AVDUKIĆ NAPUSTIO "PREDGRAĐE"

Ex-golman Borca više nije trener "Želje": Hvala svima na saradnji i vremenu provedenom zajedno!

Autor Dragan Šutvić

Asmir Avdukić je napustio ekipu na čijem je kormilu bio od 23. juna prošle godine.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Asmir Avdukić više nije trener banjalučkog Željezničara Sport tim.

Nekadašnji čuvar mreže Borca, sa kojim je osvojio titulu u m:tel Premijer ligi BiH 2011.godine i igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odlučio je da podnese ostavku na funkciju koju je obavljao od 23. juna prošle godine.

Pod Avdukićevom komandom, tim sa "Predgrađa" je prošle sezone u konkurenciji 16 ekipa zauzeo 11. mjesto, dok je u posljednjih pet kola tekuće sezone "Željo" vezao pet poraza, što je bio signal Avdukiću da "digne sidro".

"Želim da se zahvalim svima u klubu na zajedničkoj saradnji i vremenu provedenom zajedno. Ekipi bih poželio sve najbolje u nastavku sezone", kratko je poručio Avdukić.

Prije nego što je postao prvi trener seniorskog tima, Avdukić je komandovao juniorskom selekcijom, koju je uspio da uvede u Premijer ligu BiH.

Takođe, bio je i pomoćnik Zoranu Ćurguzu, u danima kad je sadašnji strateg Sloge Meridian komandovao prvom ekipom banjalučkog kluba.

Prije odlaska na zimsku pauzu, Željezničar Sport tim će još odmjeriti snage sa Kozarom i Krupom, a kako je istaknuto iz kluba, u toku sedmice biće poznato ko će voditi ekipu na tim mečevima.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!