PROBLEMI

STANKOVIĆ PRED ISPADANJEM IZ SERIJE A! Haos u Đenovi, meč PREKINUT zbog bakljade - navijači su bijesni!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Stanković i Sampdorija nalaze se u skoro bezizlaznoj situaciji.

Izvor: Profimedia/Matteo Papini

Dejan Staković i Sampdorija propustili su vjerovatno i posljednju priliku da opstanu u Seriji A. U duelu sa direktnim konkurentom osvojili su samo bod, Specija je odnijela dva poena iz Đenove - 1:1 (1:0). Navijači su bijesni, a meč je u jednom momentu bio i prekinut.

Poslije serije loših rezultata Sampdoriji je potrebno pravo čudo, ima 17 bodova, 10 manje od Specije koja je prva iznad opasne zone i do kraja ima samo još sedam kola. Da su pristalice domaćeg tima ljute moglo je da se vidi i po njihovom potezu u drugom poluvremenu kada su ubacivanjem baklji izazvali i prekid meča od skoro 10 minuta i to u momentu kada je njihov tim imao gol prednosti. Sudija Mareska natjerao je kapitene da se obrate publici i da ih upozore da će meč biti prekinut u potpunosti ako se tako nešto ponovi.

Krenulo je dobro za Sampdoriju pošto je Amione u 23. minutu donio domaćem timu prednost. Međutim, u 59. je Verde izjednačio. Pokušavao je Stanković izmjenama da "probudi" ekipu, uveo je Đuričića i Hesea, ali gola nije bilo. Zbog prekida igralo se čak 13 minuta u nadoknad, ali ni 103 minuta nisu bila dovoljna za promjenu rezultata.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!