• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košmar Dejana Stankovića - Igrači Sampdorije plakali i ispali iz lige! Deki uveo pravog igrača, ali sve je bilo uzalud!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sampdorija izgubila od Kremonezea i doživjela vjerovatno odlučujući poraz, poslije kojeg je potpuno jasno da neće ostati u ligi.

 Sampdorija izgubila od Kremonezea Izvor: TV Arena sport/screenshot

Sampdorija je izgubila od Kremonezea 2:3 (1:1) i u direktnom duelu timova sa dna tabele ostala usamljena na začelju, sada već daleko od svih timova. Ekipa Dejana Stankovića dva puta je imala prednost - i poslije gola krila iz Alžira Mehdija Lerisa u 15. minutu za 1:0 i poslije sjajnog udarca glavom holandskog rezerviste Sema Lamersa, čiji je pogodak Srbin "namirisao" u pauzi. Međutim, ta odluka i dobra izmjena nije bila dovoljna ni za bod u utakmici u kojoj je imperativ bio osvojiti sva tri.

Sampdorija je nakon tog vođstva potpuno stala, dok je Kremoneze najprije izjednačio udarcem stomakom Gruzijca Luke Lokošvilija u 85. minutu, a onda i pobijedio, pogotkom italijanskog defanzivca Leonarda Sernikole. Nakon što je Afena Đan pogodio stativu gola Sampdorije, lopta se odbila do Sernikole, rezerviste koji ju je prihvatio i bez velikog otpora domaćih savršeno gađao i pogodio za konačnih 2:3.

Bilo je igrača Sampdorije koji su zaplakali, Dejan Stanković se uhvatio za glavu, a na stadionu u Đenovi zavladao je muk, jer je sada očigledno da "Samp" neće ostati u ligi. Prema viđenom u utakmici u kojoj je morao da pobijedi, očigledno je da dosta toga fali da bi u završnici sezone napravio čudo.

Kremoneze je još jednom pokazao da je izuzetno "žilav" tim, što je već dokazano u Kupu Italije, u kojem je trenutno u polufinalnom dvomeču protiv Fiorentine (prvi meč izgubio 0:2). Prethodno je iz tog takmičenja eliminisao Romu, što je bilo najveće iznenađenje četvrtfinala. Za to vrijeme, Sampdorija je igrala samo Seriju A, ali u njoj nije uradila mnogo. Od Stankovićevog dolaska, njegov tim doživio je čak 14 poraza u 21 utakmici Serije A, uz samo tri pobjede i četiri remiija.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC